CBR

Enquête: CBR-reserveringssysteem, geschenk uit de hemel?

Twee gratis bioscoopkaarten winnen? Dan dan mee aan dit VerkeersPro.nl onderzoek!

De gemiddelde reserveringstermijnen voor het rij- en herexamen B zijn dit jaar voor het eerst binnen de perken gebleven, zo blijkt uit de cijfers van het CBR. VerkeersPro.nl wil graag weten hoe u als rijinstructeur over het nieuwe reserveringssysteem denkt.

Wat zijn uw ervaringen? Wat zijn volgens u de voor- en nadelen ervan? Hoe gaat u ermee om? Doe hier mee aan ons onderzoek en win twee bioscoopkaartjes!

De resultaten van het onderzoek worden binnenkort gepubliceerd op VerkeersPro.nl. Tevens wordt de uitkomst gecommuniceerd naar de landelijke politiek, pers en verkeersorganisaties.VerkeersPro.nl verloot twee bioscoopbonnen onder de respondenten. Ook krijgt de winnende rijinstructeur een aflevering van de rubriek ‘Rijschool in de Spotlight’.

Doe hier mee aan de enquête!

Lees ook: CBR maakt gemiddelde wachttijd examen per locatie openbaar

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Enquête: CBR-reserveringssysteem, geschenk uit de hemel?”

nic|02.09.10|02:21

Reserveringstermijn binnen de perken door maatregelen cbr laat me niet lachen.
De crisis binnen nederland is nog steeds niet opgelost en dat heeft weerslag op rijscholen die te kampen hebben met minder leerlingen dus ook minder examen kandidaten
Uit betrouwbare bron heb ik vernomen alhoewel het cbr dit stellig ontkent dat ook hier de examens nu minder worden voortvloeiende uit het feit dat de rijscholen minder leerlingen hebben.
Zou dus inhouden dat na een vakantie periode reserverings termijnen dus korter zouden moeten worden. In deze regio liggen hoe gek het ook klinkt de herexamen data na de eerste examen data.
De oplossing van het cbr voor verminderde instroom examens is extra cursussen aanbieden aan de examinatoren zodat iedereen lekker bezig blijft. Net binnen de norm van de reserverings termijnen blijven maar een herexamen kandidaat wel 5 tot 6 weken laten wachten is toch te gek voor woorden.
Wanneer komt er nou eens een organisatie naast het cbr zodat er een keus kan worden gemaakt door de rijscholen waar ze hun leerlingen willen plaatsen en het cbr eens door concurrentie wat klantvriendelijker gaat worden. Misschien komt er dan ook een keer openheid van zaken want dan kan cbr niet langer claimen dat wat ze nu zeggen ook de waarheid is. Ook worden dan niet alle maatregelen die er nu weer aan gaan komen je door je strot geduwd in het kader van slikken maar want je hebt dan een uitwijkmogelijkheid naar iets wat je misschien beter bevalt

Quinton|08.09.10|01:57

Jawel, de reserveringstijden. Ik vind het verdacht stil op de dagen dat ik met een kandidaat op examen gaat. Ik denk dat zoals door Nic is geschreven de crisis hierin een belangrijke rol speelt. Vraag het uw collega’s maar.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Enquête: CBR-reserveringssysteem, geschenk uit de hemel? | RijschoolPro
CBR

Enquête: CBR-reserveringssysteem, geschenk uit de hemel?

Twee gratis bioscoopkaarten winnen? Dan dan mee aan dit VerkeersPro.nl onderzoek!

De gemiddelde reserveringstermijnen voor het rij- en herexamen B zijn dit jaar voor het eerst binnen de perken gebleven, zo blijkt uit de cijfers van het CBR. VerkeersPro.nl wil graag weten hoe u als rijinstructeur over het nieuwe reserveringssysteem denkt.

Wat zijn uw ervaringen? Wat zijn volgens u de voor- en nadelen ervan? Hoe gaat u ermee om? Doe hier mee aan ons onderzoek en win twee bioscoopkaartjes!

De resultaten van het onderzoek worden binnenkort gepubliceerd op VerkeersPro.nl. Tevens wordt de uitkomst gecommuniceerd naar de landelijke politiek, pers en verkeersorganisaties.VerkeersPro.nl verloot twee bioscoopbonnen onder de respondenten. Ook krijgt de winnende rijinstructeur een aflevering van de rubriek ‘Rijschool in de Spotlight’.

Doe hier mee aan de enquête!

Lees ook: CBR maakt gemiddelde wachttijd examen per locatie openbaar

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Enquête: CBR-reserveringssysteem, geschenk uit de hemel?”

nic|02.09.10|02:21

Reserveringstermijn binnen de perken door maatregelen cbr laat me niet lachen.
De crisis binnen nederland is nog steeds niet opgelost en dat heeft weerslag op rijscholen die te kampen hebben met minder leerlingen dus ook minder examen kandidaten
Uit betrouwbare bron heb ik vernomen alhoewel het cbr dit stellig ontkent dat ook hier de examens nu minder worden voortvloeiende uit het feit dat de rijscholen minder leerlingen hebben.
Zou dus inhouden dat na een vakantie periode reserverings termijnen dus korter zouden moeten worden. In deze regio liggen hoe gek het ook klinkt de herexamen data na de eerste examen data.
De oplossing van het cbr voor verminderde instroom examens is extra cursussen aanbieden aan de examinatoren zodat iedereen lekker bezig blijft. Net binnen de norm van de reserverings termijnen blijven maar een herexamen kandidaat wel 5 tot 6 weken laten wachten is toch te gek voor woorden.
Wanneer komt er nou eens een organisatie naast het cbr zodat er een keus kan worden gemaakt door de rijscholen waar ze hun leerlingen willen plaatsen en het cbr eens door concurrentie wat klantvriendelijker gaat worden. Misschien komt er dan ook een keer openheid van zaken want dan kan cbr niet langer claimen dat wat ze nu zeggen ook de waarheid is. Ook worden dan niet alle maatregelen die er nu weer aan gaan komen je door je strot geduwd in het kader van slikken maar want je hebt dan een uitwijkmogelijkheid naar iets wat je misschien beter bevalt

Quinton|08.09.10|01:57

Jawel, de reserveringstijden. Ik vind het verdacht stil op de dagen dat ik met een kandidaat op examen gaat. Ik denk dat zoals door Nic is geschreven de crisis hierin een belangrijke rol speelt. Vraag het uw collega’s maar.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.