Bovag, congres, leden, Ede, rijschool

Bovag wil meer invloed kleinschalige rijscholen op beleid

EDE – De Bovag wil de kleinschalige rijscholen meer invloed geven op haar beleid. De brancheorganisatie is daarom op zoek naar 55 kringrapporteurs en 5 regiorapporteurs. In aanmerking komen leden die maximaal 100 examens per jaar afnemen bij het CBR.

De Bovag hield maandag in Ede een ledenbijeenkomst voor deze kleinere rijscholen. “We willen de signalen van deze ruim zeshonderd kleinschalige professionele rijscholen die Bovag-lid zijn meewegen”, licht bestuurder Bep van der Linden toe aan de ruim zeventig aanwezige rijinstructeurs. De rapporteurs gaan signalen en actuele ontwikkelingen uit de branche doorgeven aan de regiobestuurders.

Lesauto

Rijschoolhouder Arno Smits, ondernemer van het jaar in Oss, legde tijdens de ledendag uit dat simpele zaken heel effectief zijn om je naam hoog te houden in je verzorgingsgebied. “Kom aan in een schone lesauto, zit niet onderuitgezakt en zorg dat je je netjes gedraagt tegen de leerling. Want in één keer slagen is niet het belangrijkste voor het gevoel dat ze achteraf over je hebben.”

Tijdens de gebruikelijke Bedrijvenmarkt gaven onder meer Dation en Compact Opleidingen de bezoekers een update over hun laatste producten. Zo heeft Dation onlangs een aantal nieuwe functies doorgevoerd in het Dation Dashboard Systeem. Compact Opleidingen informeerde de bezoekers over de laatste WRM-cursussen.

Bart Pals

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.