Volkswagen, Golf, lesauto, rijbewijs, rijles

Volkswagen geeft dagelijks rijbewijs weg op de AutoRAI

AMSTERDAM – Volkswagen Rijbewijs geeft van van 13 tot en met 23 april dagelijks een rijbewijs ter waarde van 1.500 euro weg op de AutoRAI. Deze kan behaald worden bij een rijschool die is aangesloten bij het Volkswagen Rijbewijs-platform.

Om kans te maken op een gratis Volkswagen-rijbewijs moeten deelnemers een pittige theorietest doorlopen. Deze wordt afgenomen in de buurt van een rijbewijs-roze Volkswagen CrossPolo; een niet te missen eyecatcher op de Volkswagen-stand.

Volkswagen Rijbewijs

Twee Volkswagen Rijbewijs-medewerkers nemen de test af middels een speciaal ontwikkelde iPad-applicatie. Net als in het echte verkeer moeten de deelnemers de vragen – tien stuks – onder tijdsdruk beantwoorden. Degene die op de betreffende dag het snelst de meeste goede antwoorden geeft, wint het rijbewijs ter waarde van 1.500 euro.

In mei 2009 is Volkswagen met het Volkswagen Rijbewijs-programma gestart. Het is een programma dat voordeel en gemak biedt aan cursisten én deelnemende rijscholen. Ondertussen zijn er bijna 20.000 cursisten die al profiteren via één van de ruim 700 aangesloten ‘100% Volkswagen-rijscholen’.

Via http://www.volkswagenrijbewijs.nl/ kan elke rijschool die 100% Volkswagen rijdt zich aanmelden bij het platform. Rijbewijs-cursisten genieten van voordeel, bijvoorbeeld met kans op gratis rijlessen en het gratis oefenen van theorie-examens.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.