rijles, rijinstructeur

Administratie stage-rijinstructeur voortaan online bij IBKI

Het IBKI van start vanaf 1 oktober met de online-stageadministratie voor de stagiair-rijinstructeur. Dit betekent dat vanaf die datum alle stagiairs die met hun stage gaan beginnen de planning niet meer via de formulieren op de website per e-mail hoeven aan te leveren maar rechtstreeks in Mijn IBKI kunnen verwerken. Hiermee wordt de administratie een stuk eenvoudiger.

Het stage-aanmeldingsformulier is dan ook vanaf 1 oktober 2011 niet meer te vinden op de website. De stagiair die al begonnen is en al een planning per e-mail heeft opgestuurd kan dit gewoon op deze manier voortzetten.

Stageplanning

“Vervolgens geldt wel voor alle stagiairs, dus ook degene die de stageplanning online verwerken, dat, nadat de gehele stage is afgerond, de handtekeningenformulieren naar het IBKI te Nieuwegein moeten worden verzonden”, zo meldt IBKI.

Op www.ibki.nl<http://www.ibki.nl> staat een instructie voor de stagiair. U vindt het hier<http://www.ibki.nl/smartsite.shtml?ch=BKI&id=7428>. Op deze manier weet de stagiair hoe in het eigen account op ‘Mijn IBKI<http://www.ibki.nl/smartsite.shtml?ch=BKI&id=7318>’ de stage gestart kan worden en hoe de planning kan worden verwerkt.

Let op: het is nu nog geen 1 oktober, dus op dit moment staat alles nog gewoon op www.ibki.nl.

Auteur: Bart Pals

4 reacties op “Administratie stage-rijinstructeur voortaan online bij IBKI”

John|28.09.11|15:09

Maatregelen in het voordeel van het IBKI of het ministerie zijn klaarblijkelijk zo genomen. Was dat voor maatregelen die de GEHELE branche wil ook maar zo……..

Anoniem|28.09.11|17:50

@ John: Get a life!
Ga je nu alle artikelen ver…ken met je comments?

Jim Schouten - directeur IBKI|28.09.11|21:48

Deze maatregelen zijn in de eerste plaats in het voordeel van de stagiair. Er ging veel tijd verloren door het foutief invullen van de Excel-documenten, het verkeerd optellen van het aantal stage-uren, enzovoorts. Ook de begeleiders van stagiairs zullen minder tijd nodig hebben voor het instrueren en controleren van hun stagiairs. En als we het goed hebben ingeschat verdient IBKI de investering binnen een paar jaar terug. Dan kan het tarief voor de stagebeoordeling omlaag.

anton|29.09.11|23:38

@Jim,

Dat met de verlaging van de stagebeoordeling is zeker weer een Ibki grap.

Je kunt met die uitspraak in de politiek.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Administratie stage-rijinstructeur voortaan online bij IBKI | RijschoolPro
rijles, rijinstructeur

Administratie stage-rijinstructeur voortaan online bij IBKI

Het IBKI van start vanaf 1 oktober met de online-stageadministratie voor de stagiair-rijinstructeur. Dit betekent dat vanaf die datum alle stagiairs die met hun stage gaan beginnen de planning niet meer via de formulieren op de website per e-mail hoeven aan te leveren maar rechtstreeks in Mijn IBKI kunnen verwerken. Hiermee wordt de administratie een stuk eenvoudiger.

Het stage-aanmeldingsformulier is dan ook vanaf 1 oktober 2011 niet meer te vinden op de website. De stagiair die al begonnen is en al een planning per e-mail heeft opgestuurd kan dit gewoon op deze manier voortzetten.

Stageplanning

“Vervolgens geldt wel voor alle stagiairs, dus ook degene die de stageplanning online verwerken, dat, nadat de gehele stage is afgerond, de handtekeningenformulieren naar het IBKI te Nieuwegein moeten worden verzonden”, zo meldt IBKI.

Op www.ibki.nl<http://www.ibki.nl> staat een instructie voor de stagiair. U vindt het hier<http://www.ibki.nl/smartsite.shtml?ch=BKI&id=7428>. Op deze manier weet de stagiair hoe in het eigen account op ‘Mijn IBKI<http://www.ibki.nl/smartsite.shtml?ch=BKI&id=7318>’ de stage gestart kan worden en hoe de planning kan worden verwerkt.

Let op: het is nu nog geen 1 oktober, dus op dit moment staat alles nog gewoon op www.ibki.nl.

Auteur: Bart Pals

4 reacties op “Administratie stage-rijinstructeur voortaan online bij IBKI”

John|28.09.11|15:09

Maatregelen in het voordeel van het IBKI of het ministerie zijn klaarblijkelijk zo genomen. Was dat voor maatregelen die de GEHELE branche wil ook maar zo……..

Anoniem|28.09.11|17:50

@ John: Get a life!
Ga je nu alle artikelen ver…ken met je comments?

Jim Schouten - directeur IBKI|28.09.11|21:48

Deze maatregelen zijn in de eerste plaats in het voordeel van de stagiair. Er ging veel tijd verloren door het foutief invullen van de Excel-documenten, het verkeerd optellen van het aantal stage-uren, enzovoorts. Ook de begeleiders van stagiairs zullen minder tijd nodig hebben voor het instrueren en controleren van hun stagiairs. En als we het goed hebben ingeschat verdient IBKI de investering binnen een paar jaar terug. Dan kan het tarief voor de stagebeoordeling omlaag.

anton|29.09.11|23:38

@Jim,

Dat met de verlaging van de stagebeoordeling is zeker weer een Ibki grap.

Je kunt met die uitspraak in de politiek.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.