TomTom, navigatiesysteem

Rijschoolhouder verdient bonus met TomTom-actie

Een rijschoolhouder uit Alkmaar heeft de eerste bonus verdiend met de actie van VerkeersPro.nl en TomTom. Zijn leerling plaatste een bestelling bij TomTom twv 108 euro. De cursist kreeg 20% korting via het navigatiecertificaat en de rijschoolhouder heeft 4,32 euro bijgeschreven gekregen op zijn tegoed.

De actie van VerkeersPro.nl en TomTom, waarbij rijinstructeurs forse kortingen krijgen op de TomTom-navigatiesystemen en bonussen kunnen ontvangen, is een groot succes. Inmiddels doen een kleine 300 rijscholen al mee aan de actie.

TomTom

Schrijf je ook in voor de actie ‘Ik les met TomTom’. Als je een nieuwe TomTom GO LIVE 820 of GO LIVE 1005 navigatiesysteem wilt kopen, krijg je met de unieke kortingscode tot maar liefst 40% korting via TomTom.com. Dit apparaat is nergens anders goedkoper. Bovendien ontvang je bij aankoop van een TomTom GO LIVE 1005 tijdelijk €50 euro terug voor je oude navigatiesysteem.

Tijdens de rijles geef je als rijinstructeur uitleg hoe de leerling met een TomTom navigatiesysteem om moet gaan. Vervolgens reik je het TomTom navigatie-certificaat uit, wat je via de actiewebsite kunt uitprinten. Hiermee krijgt de leerling zelf ook 20% korting op een TomTom navigatiesysteem via TomTom.com.

Kortingscode

Zodra een leerling een door jou uitgereikte kortingscode gebruikt, krijg jij als rijinstructeur een percentage van de totale bestedingen. Een leuke bonus. Wanneer je minimaal 25 euro hebt verdiend, kun je de euro’s laten overmaken naar je bankrekening.

Rijschoolhouders die reeds langer in bezit zijn van een TomTom-navigatiesysteem ook kunnen meedoen en profiteren van deze actie.

Ga snel naar www.verkeerspro.nl/tomtom

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijschoolhouder verdient bonus met TomTom-actie | RijschoolPro
TomTom, navigatiesysteem

Rijschoolhouder verdient bonus met TomTom-actie

Een rijschoolhouder uit Alkmaar heeft de eerste bonus verdiend met de actie van VerkeersPro.nl en TomTom. Zijn leerling plaatste een bestelling bij TomTom twv 108 euro. De cursist kreeg 20% korting via het navigatiecertificaat en de rijschoolhouder heeft 4,32 euro bijgeschreven gekregen op zijn tegoed.

De actie van VerkeersPro.nl en TomTom, waarbij rijinstructeurs forse kortingen krijgen op de TomTom-navigatiesystemen en bonussen kunnen ontvangen, is een groot succes. Inmiddels doen een kleine 300 rijscholen al mee aan de actie.

TomTom

Schrijf je ook in voor de actie ‘Ik les met TomTom’. Als je een nieuwe TomTom GO LIVE 820 of GO LIVE 1005 navigatiesysteem wilt kopen, krijg je met de unieke kortingscode tot maar liefst 40% korting via TomTom.com. Dit apparaat is nergens anders goedkoper. Bovendien ontvang je bij aankoop van een TomTom GO LIVE 1005 tijdelijk €50 euro terug voor je oude navigatiesysteem.

Tijdens de rijles geef je als rijinstructeur uitleg hoe de leerling met een TomTom navigatiesysteem om moet gaan. Vervolgens reik je het TomTom navigatie-certificaat uit, wat je via de actiewebsite kunt uitprinten. Hiermee krijgt de leerling zelf ook 20% korting op een TomTom navigatiesysteem via TomTom.com.

Kortingscode

Zodra een leerling een door jou uitgereikte kortingscode gebruikt, krijg jij als rijinstructeur een percentage van de totale bestedingen. Een leuke bonus. Wanneer je minimaal 25 euro hebt verdiend, kun je de euro’s laten overmaken naar je bankrekening.

Rijschoolhouders die reeds langer in bezit zijn van een TomTom-navigatiesysteem ook kunnen meedoen en profiteren van deze actie.

Ga snel naar www.verkeerspro.nl/tomtom

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.