coach, begeleider, 2todrive, Fred Kramer

Aanvraag 2toDrive begeleiderspas vanaf nu online mogelijk

Leerlingen kunnen vanaf nu een 2toDrive begeleiderpas digitaal aanvragen met DigiD. Voordat ze met een coach de weg opgaan, hebben ze een begeleiderspas nodig. Hierop staan de namen van je coaches. Deze pas moeten ze altijd samen met het rijbewijs bij zich hebben als ze gaan autorijden.

Hoe werkt het? De coaches melden zich eerst aan. Via de pagina geeft de coach aan welke jongere hij of zij wil gaan begeleiden.

DigiD

Voor het inloggen gebruikt de coach zijn eigen DigiD.  Na het inloggen vult de coach het BSN nummer van de jongere in. Hiermee geeft hij aan dat hij coach wil worden. De coach krijgt via de email bericht wanneer zijn aanvraag is goedgekeurd. Pas wanneer alle coaches zich aangemeld hebben (minimaal 1, maximaal 5), kan de jongere de begeleiderspas aanvragen.

Via deze link kan de begeleiderspas aangevraagd worden. Na het aanmelden met  DigiD verschijnen de coaches die zich aangemeld hebben in het scherm. Bij het doorlopen van de stappen kiest de leerling welke coach(es) hij op de pas wil zetten.

iDEAL

De leerling sluit de aanvraag af door online €35,-te betalen via iDEAL.  Na je aanmelding ontvangt hij een bevestigingsemail. Na goedkeuring wordt de begeleiderspas binnen 10 werkdagen naar zijn huisadres gestuurd.

Heeft een leerling nog geen DigiD? Vraag hem dan hier aan.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.