theorie-examen, CBR

CBR start aanbesteding nieuw afnamesysteem theorie-examen

Het CBR bereidt momenteel de vervanging van het huidig afnamesysteem voor haar theorie-examens voor. In het vierde kwartaal van 2012 start de Europese aanbestedingsprocedure. Daartoe wordt op 5 september een marktconsultatie gehouden.

Met de marktconsultatie wil het CBR zich oriënteren op een aantal aspecten die voor de offerteaanvraag van belang kunnen zijn.

Leveranciers

De vooraankondiging is tevens een uitnodiging aan leveranciers, met een bewezen staat van dienst op het gebied van examen afnamesystemen, om zich aan te melden en deze consultatie bij te wonen en hieraan een bijdrage te leveren.

Zodra het aanbestedingstraject is afgerond gaat het CBR opleiders en leveranciers van verkeersleermiddelen nader en uitgebreid informeren. In 2011 heeft het CBR op 55 locaties in Nederland in totaal 602.738 theorie-examens voor motor, personenauto en bromfiets afgenomen.

Bekijk hier de vooraankondiging van de aanbesteding.

Bart Pals

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR start aanbesteding nieuw afnamesysteem theorie-examen | RijschoolPro
theorie-examen, CBR

CBR start aanbesteding nieuw afnamesysteem theorie-examen

Het CBR bereidt momenteel de vervanging van het huidig afnamesysteem voor haar theorie-examens voor. In het vierde kwartaal van 2012 start de Europese aanbestedingsprocedure. Daartoe wordt op 5 september een marktconsultatie gehouden.

Met de marktconsultatie wil het CBR zich oriënteren op een aantal aspecten die voor de offerteaanvraag van belang kunnen zijn.

Leveranciers

De vooraankondiging is tevens een uitnodiging aan leveranciers, met een bewezen staat van dienst op het gebied van examen afnamesystemen, om zich aan te melden en deze consultatie bij te wonen en hieraan een bijdrage te leveren.

Zodra het aanbestedingstraject is afgerond gaat het CBR opleiders en leveranciers van verkeersleermiddelen nader en uitgebreid informeren. In 2011 heeft het CBR op 55 locaties in Nederland in totaal 602.738 theorie-examens voor motor, personenauto en bromfiets afgenomen.

Bekijk hier de vooraankondiging van de aanbesteding.

Bart Pals

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.