onderzoek, enquête, vragenlijst

Rijinstructeurs kunnen WRM-enquête nog tot vrijdag invullen

De sluitingstermijn van de enquête over de evaluatie van de WRM is met een week verlengd. Alle rijinstructeurs hebben nog tot vrijdag 25 januari om de vragenlijst in te vullen. Reden van de verlenging zijn meldingen over problemen met de ontvangst van de door IBKI verzonden mails met uitnodigingen voor de WRM-enquête.

Sinds half december vorig jaar hebben alle rijinstructeurs de mogelijkheid om hun mening te geven over de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen via een online-enquête. Inmiddels hebben 1.700 rij-instructeurs de vragenlijst volledig ingevuld. De enquête wordt uitgevoerd door RoyalHaskoningDHV.

Rijinstructeurs

Rijinstructeurs die de enquête nog niet hebben ingevuld, hebben tot vrijdag 25 januari de mogelijkheid om dat alsnog te doen. Alle rijinstructeurs die met hun email-adres bij IBKI staan ingeschreven hebben vorige week een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Rijinstructeurs die niet bij IBKI bekend zijn met hun email-adres of die de herinneringsmail van IBKI niet ontvangen hebben, kunnen van de onderstaande links gebruik maken.

Rij-instructeurs die het nieuwe WRM-examen hebben gedaan (dus ná 1 juni 2009 én inclusief verplichte stage), kunnen op de link achter “nieuw examen” klikken. In de andere gevallen kan gebruik gemaakt worden van de link achter “oud examen”.

Nieuw examen: http://dhv.survey.netq.nl/nq.cfm?q=c1e8a4ad-75a0-4232-bb91-56cf7959f8e1

Oud examen: http://dhv.survey.netq.nl/nq.cfm?q=3dee61e5-db0d-400d-bff1-b56ab868762f

Pasnummer

Om te voorkomen dat de WRM-vragenlijst meer dan één keer wordt ingestuurd, wordt in de enquête naar het pasnummer gevraagd. Op basis van dit pasnummer wordt gecontroleerd of iemand de vragenlijst meerdere keren heeft ingevuld.

Voor het onderzoek wordt alleen de eerste inzending geselecteerd. Die wordt vervolgens verwerkt in het databestand. In die fase worden de pasnummers uit de enquête verwijderd en worden de gegevens volledig anoniem geanalyseerd.

IBKI

IBKI is gebaat bij een up-to-date adressenbestand. Zij ontvangen daarom graag een reactie van de personen die wel met hun emailadres in het IBKI-bestand zitten, maar geen uitnodiging voor de enquête hebben ontvangen. Zij kunnen de mails sturen naar: [email protected].

Naar de mening van de stuurgroep wordt hiermee alles in het werk gesteld om alle rijinstructeurs de mogelijkheid te beiden de vragenlijst in te vullen en op die manier een representatieve steekproef van de in Nederland actieve rijinstructeurs bij het enquêteonderzoek te betrekken.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Rijinstructeurs kunnen WRM-enquête nog tot vrijdag invullen”

Bison Ramautar|30.01.13|07:42

Verlenging bied ook geen toegevoegde waarde.
Van de meer dan 14000 rijinstructeurs,willen wij alleen code95 zonder gevolgen.
Er loopt ook leegte bij de brancheorganisatie,dat is eindelijk een goede zaak,lid worden of lid zijn zet ook ging zode aan de dijk,allemaal zakkenvullers.
Goed zo collega’s niet invullen dat vragenlijst.
Hoi Hoi

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijinstructeurs kunnen WRM-enquête nog tot vrijdag invullen | RijschoolPro
onderzoek, enquête, vragenlijst

Rijinstructeurs kunnen WRM-enquête nog tot vrijdag invullen

De sluitingstermijn van de enquête over de evaluatie van de WRM is met een week verlengd. Alle rijinstructeurs hebben nog tot vrijdag 25 januari om de vragenlijst in te vullen. Reden van de verlenging zijn meldingen over problemen met de ontvangst van de door IBKI verzonden mails met uitnodigingen voor de WRM-enquête.

Sinds half december vorig jaar hebben alle rijinstructeurs de mogelijkheid om hun mening te geven over de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen via een online-enquête. Inmiddels hebben 1.700 rij-instructeurs de vragenlijst volledig ingevuld. De enquête wordt uitgevoerd door RoyalHaskoningDHV.

Rijinstructeurs

Rijinstructeurs die de enquête nog niet hebben ingevuld, hebben tot vrijdag 25 januari de mogelijkheid om dat alsnog te doen. Alle rijinstructeurs die met hun email-adres bij IBKI staan ingeschreven hebben vorige week een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Rijinstructeurs die niet bij IBKI bekend zijn met hun email-adres of die de herinneringsmail van IBKI niet ontvangen hebben, kunnen van de onderstaande links gebruik maken.

Rij-instructeurs die het nieuwe WRM-examen hebben gedaan (dus ná 1 juni 2009 én inclusief verplichte stage), kunnen op de link achter “nieuw examen” klikken. In de andere gevallen kan gebruik gemaakt worden van de link achter “oud examen”.

Nieuw examen: http://dhv.survey.netq.nl/nq.cfm?q=c1e8a4ad-75a0-4232-bb91-56cf7959f8e1

Oud examen: http://dhv.survey.netq.nl/nq.cfm?q=3dee61e5-db0d-400d-bff1-b56ab868762f

Pasnummer

Om te voorkomen dat de WRM-vragenlijst meer dan één keer wordt ingestuurd, wordt in de enquête naar het pasnummer gevraagd. Op basis van dit pasnummer wordt gecontroleerd of iemand de vragenlijst meerdere keren heeft ingevuld.

Voor het onderzoek wordt alleen de eerste inzending geselecteerd. Die wordt vervolgens verwerkt in het databestand. In die fase worden de pasnummers uit de enquête verwijderd en worden de gegevens volledig anoniem geanalyseerd.

IBKI

IBKI is gebaat bij een up-to-date adressenbestand. Zij ontvangen daarom graag een reactie van de personen die wel met hun emailadres in het IBKI-bestand zitten, maar geen uitnodiging voor de enquête hebben ontvangen. Zij kunnen de mails sturen naar: [email protected].

Naar de mening van de stuurgroep wordt hiermee alles in het werk gesteld om alle rijinstructeurs de mogelijkheid te beiden de vragenlijst in te vullen en op die manier een representatieve steekproef van de in Nederland actieve rijinstructeurs bij het enquêteonderzoek te betrekken.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Rijinstructeurs kunnen WRM-enquête nog tot vrijdag invullen”

Bison Ramautar|30.01.13|07:42

Verlenging bied ook geen toegevoegde waarde.
Van de meer dan 14000 rijinstructeurs,willen wij alleen code95 zonder gevolgen.
Er loopt ook leegte bij de brancheorganisatie,dat is eindelijk een goede zaak,lid worden of lid zijn zet ook ging zode aan de dijk,allemaal zakkenvullers.
Goed zo collega’s niet invullen dat vragenlijst.
Hoi Hoi

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.