app, rijprocedure, verjo, iOS, Android

Rijprocedure CBR is nu als app verkrijgbaar op iOS en Android

De rijprocedures zijn begin dit jaar vernieuwd en uitgegeven door Verjo in boekvorm. Nu heeft Verjo ook voor rijprocedure A en rijprocedure B een app ontwikkeld voor zowel iOS als Android. De rijprocedure App maakt het raadplegen van de rijprocedures makkelijker. Deze apps zijn het ideale naslagwerk voor in de lesauto, theorielokaal en onderweg.

In de apps wordt het meest wenselijke rijgedrag (verkeerstaak) van automobilisten en motorfietsbestuurders beschreven. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan defensief en sociaal rijgedrag, noodzakelijk voor een veilige deelname aan het verkeer.

Rijprocedure

De rijprocedures zijn de basis voor de praktijkexamens voor deze rijbewijscategoriën. De examinator (CBR) beoordeelt het rijgedrag van de examenkandidaat op basis van de rijprocedure. Deze rijprocedure apps zijn in de eerste plaats bestemd voor de rijinstructeur en de examinator. Maar ook voor anderen (politie, justitie etc) kunnen deze rijprocedure apps nuttig zijn als naslagwerk.

Bij het samenstellen van de rijprocedures is er vanuit gegaan dat de lezer goede kennis heeft van de verkeerswetgeving en geldende exameneisen (opgesteld door de Minister Infrastructuur en Milieu). De rijprocedure apps zijn geen leerplan maar een beschrijving van de leerdoelen voor de kandidaat.

Downloaden

De rijprocedure-apps van Verjo zijn downloaden voor € 7,99 incl. btw per categorie. Meer informatie in de Apple iTunes Store of Google Play Store.

Lees ook: CBR publiceert vernieuwde rijprocedures A, B, C, D en BE

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Rijprocedure CBR is nu als app verkrijgbaar op iOS en Android”

Eelke Schokker|02.10.19|09:46

Dat viel ff flink tegen het boekje rijprocedure in digitale vorm dacht ik
maar nee hoor dit is alleen text geen copy van het boek. en het bedrag wel hetzelfde
gelukkig kon ik de aankoop ongedaan maken

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijprocedure CBR is nu als app verkrijgbaar op iOS en Android | RijschoolPro
app, rijprocedure, verjo, iOS, Android

Rijprocedure CBR is nu als app verkrijgbaar op iOS en Android

De rijprocedures zijn begin dit jaar vernieuwd en uitgegeven door Verjo in boekvorm. Nu heeft Verjo ook voor rijprocedure A en rijprocedure B een app ontwikkeld voor zowel iOS als Android. De rijprocedure App maakt het raadplegen van de rijprocedures makkelijker. Deze apps zijn het ideale naslagwerk voor in de lesauto, theorielokaal en onderweg.

In de apps wordt het meest wenselijke rijgedrag (verkeerstaak) van automobilisten en motorfietsbestuurders beschreven. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan defensief en sociaal rijgedrag, noodzakelijk voor een veilige deelname aan het verkeer.

Rijprocedure

De rijprocedures zijn de basis voor de praktijkexamens voor deze rijbewijscategoriën. De examinator (CBR) beoordeelt het rijgedrag van de examenkandidaat op basis van de rijprocedure. Deze rijprocedure apps zijn in de eerste plaats bestemd voor de rijinstructeur en de examinator. Maar ook voor anderen (politie, justitie etc) kunnen deze rijprocedure apps nuttig zijn als naslagwerk.

Bij het samenstellen van de rijprocedures is er vanuit gegaan dat de lezer goede kennis heeft van de verkeerswetgeving en geldende exameneisen (opgesteld door de Minister Infrastructuur en Milieu). De rijprocedure apps zijn geen leerplan maar een beschrijving van de leerdoelen voor de kandidaat.

Downloaden

De rijprocedure-apps van Verjo zijn downloaden voor € 7,99 incl. btw per categorie. Meer informatie in de Apple iTunes Store of Google Play Store.

Lees ook: CBR publiceert vernieuwde rijprocedures A, B, C, D en BE

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Rijprocedure CBR is nu als app verkrijgbaar op iOS en Android”

Eelke Schokker|02.10.19|09:46

Dat viel ff flink tegen het boekje rijprocedure in digitale vorm dacht ik
maar nee hoor dit is alleen text geen copy van het boek. en het bedrag wel hetzelfde
gelukkig kon ik de aankoop ongedaan maken

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.