CBR-verhuizingen in Terneuzen, Haarlem en Rotterdam

Het CBR van Terneuzen heeft een nieuwe locatie voor ‘nader onderzoeken rijvaardigheid’ in gebruik genomen. Verderop in de maand verhuizen ook het examencentrum van Haarlem en worden de motorexamens voertuigbeheersing (AVB) en brommobielexamens in Rotterdam op een ander terrein afgenomen. Dat meldt het CBR.

Het ‘nader onderzoek rijvaardigheden’ is verhuisd naar het Hampshire Hotel – City Terneuzen aan de P. van Anrooijlaan 2 (postcode 4536 CE). Het hotel ligt op minder dan anderhalve kilometer afstand van de oude locatie aan de F. van Eedenstraat. In september hebben de laatste onderzoeken op de oude locatie plaatsgevonden.

Haarlem en Rotterdam

Het CBR-examencentrum van Haarlem verhuist op maandag 28 oktober naar de Professor Eijkmanlaan 2-4 (postcode 2035 XB). Vanaf die dag worden de praktijkexamens en toetsen op die locatie afgenomen. De rijtests voor mensen met een medische beperking volgen op dinsdag 29 oktober en de theorie-examens op donderdag de 31e.

Ook de locatie voor de Rotterdamse motorexamens voertuigbeheersing en de brommobielexamens gaat veranderen. Op dinsdag 29 oktober neemt het CBR het parkeerterrein aan de Charles Binghamweg in gebruik. Het terrein ligt achter de remise van vervoerbedrijf RET en is te bereiken via de Croeninx van Zoelenlaan. Op het oude terrein aan de Noorderhelling zijn vorige week de laatste examens afgenomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.