Tilburgse verkeersschool speelt handig in op wateroverlast

Verkeersschool Tilburg speelde maandag handig in op de hevige regenval in het hele land. Op haar Facebook-pagina verscheen een advertentie met ‘Nu ook praktijklessen voor waterscooterrijbewijs’. Volgens rijschoolhouder Ruud Bindels ging het om een spontane photoshop-actie. “Naast de serieuze posts proberen we zo nu en dan ook een grappig bericht online te zetten. Je merkt meteen dat daarover gesproken wordt door jongeren. Het bericht van gisteren is ook vaak gedeeld en geliket.”

Eind maart werden Facebook-volgers van de rijschool nog verrast met het bericht dat er vanaf dat moment ook een Ferrari beschikbaar was voor rijlessen. Wegens het grote aantal aanmeldingen voor rijonderricht in dat specifieke voertuig, zou een wachtlijst worden opgesteld. Ook een grap. Want inschrijven was alleen de dag daarop (1 april) mogelijk bij de receptie van de verkeersschool.

Leerlingen

“De afbeelding van die les-Ferrari was ook gefotoshopt”, zo laat Bindels weten. “Door het grote aantal reacties was ik bijna bang dat ik dranghekken voor de deur zou moeten zetten. En dat terwijl het normaal gesproken bijna vechten is om nieuwe leerlingen. Het mooie is dat je naam uiteindelijk wel blijft hangen.”

Ook nu de waterscooter-advertentie bij velen terecht is gekomen, is van een ‘stormvloed’ aan nieuwe leerlingen volgens de rijschoolhouder overigens geen sprake. “Maar je bent wel weer even bij de jongeren onder de aandacht geweest. Dat is mooi.”

Lesauto

Van wateroverlast op de wegen heeft de rijschool zelf overigens weinig last gehad. “We hebben nog wel even zitten dubben of de motorrijlessen wel door konden gaan. Maar veel water bleek heel lokaal te liggen en kon omzeild worden. Ook onze auto’s konden gewoon veilig de weg op”, zo laat de rijschoolhouder weten. “Uiteindelijk viel het voor ons allemaal wel mee.”

Roosmarijn Dierick

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tilburgse verkeersschool speelt handig in op wateroverlast | RijschoolPro

Tilburgse verkeersschool speelt handig in op wateroverlast

Verkeersschool Tilburg speelde maandag handig in op de hevige regenval in het hele land. Op haar Facebook-pagina verscheen een advertentie met ‘Nu ook praktijklessen voor waterscooterrijbewijs’. Volgens rijschoolhouder Ruud Bindels ging het om een spontane photoshop-actie. “Naast de serieuze posts proberen we zo nu en dan ook een grappig bericht online te zetten. Je merkt meteen dat daarover gesproken wordt door jongeren. Het bericht van gisteren is ook vaak gedeeld en geliket.”

Eind maart werden Facebook-volgers van de rijschool nog verrast met het bericht dat er vanaf dat moment ook een Ferrari beschikbaar was voor rijlessen. Wegens het grote aantal aanmeldingen voor rijonderricht in dat specifieke voertuig, zou een wachtlijst worden opgesteld. Ook een grap. Want inschrijven was alleen de dag daarop (1 april) mogelijk bij de receptie van de verkeersschool.

Leerlingen

“De afbeelding van die les-Ferrari was ook gefotoshopt”, zo laat Bindels weten. “Door het grote aantal reacties was ik bijna bang dat ik dranghekken voor de deur zou moeten zetten. En dat terwijl het normaal gesproken bijna vechten is om nieuwe leerlingen. Het mooie is dat je naam uiteindelijk wel blijft hangen.”

Ook nu de waterscooter-advertentie bij velen terecht is gekomen, is van een ‘stormvloed’ aan nieuwe leerlingen volgens de rijschoolhouder overigens geen sprake. “Maar je bent wel weer even bij de jongeren onder de aandacht geweest. Dat is mooi.”

Lesauto

Van wateroverlast op de wegen heeft de rijschool zelf overigens weinig last gehad. “We hebben nog wel even zitten dubben of de motorrijlessen wel door konden gaan. Maar veel water bleek heel lokaal te liggen en kon omzeild worden. Ook onze auto’s konden gewoon veilig de weg op”, zo laat de rijschoolhouder weten. “Uiteindelijk viel het voor ons allemaal wel mee.”

Roosmarijn Dierick

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.