politiebureau

Rijschoolhouder neergestoken in Erichem, politie zoekt getuigen

Een 47-jarige rijschoolhouder uit de Gelderse gemeente Neerijnen is maandagochtend in Erichem door twee onbekende scooterrijders aangevallen en beroofd. De man liep daarbij verschillende steekwonden op. De politie roept getuigen van het incident op zich te melden. 

De rijschoolhouder had in Erichem even voor het steekincident een leerling afgezet en zag twee jongens met een scooter naar hem zwaaien en wenken, zo meldt de politie. De instructeur reed naar ze toe om te vragen wat er aan de hand was, maar werd tijdens het uitstappen diverse malen met een mes gestoken. De jongens wilden geld hebben, zo bleek.

Rijschoolhouder

De twee jongens gingen er vervolgens op hun scooters vandoor in de richting van Geldermalsen. Wat ze buit hebben gemaakt, heeft de politie niet bekendgemaakt. De gewonde rijschoolhouder werd na het incident naar het ziekenhuis overgebracht, maar heeft het inmiddels weer verlaten.

Politie laat weten dat tips met betrekking tot de zaak welkom zijn. De politie kan getipt worden, onder andere via het nummer 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefonnummer 0800-7000.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.