Praktijk-examenlocatie CBR Meppel per 5 januari in gebruik

Het nieuwe CBR-examencentrum in Meppel wordt op maandag 5 januari in gebruik genomen. Vanaf dat moment worden zowel de praktijk-examens als de rijtesten voor mensen met een medische beperking vanaf het nieuwe kantoorpand aan de Blankenstein 230 afgenomen. Dat laat het CBR weten.

Vanaf de huidige locatie aan de Marktstraat zullen maandag 29 december voor het laatst praktijk-examens worden verreden, zo wordt bevestigd.

Examenlocatie

De nieuwe locatie die het CBR in Meppel heeft gevonden, bevindt zich op een bedrijventerrein nabij de A32. Het pand ligt binnen twee kilometer van de huidige locatie. De locatie beschikt over zowel een praktijk-examenzaal en wachtruimte als een kamer voor deelnemers aan de rijtesten, zo laat het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen weten.

Eind november maakte het CBR de voorlopige planning voor de ingebruikname van haar nieuwe en verbouwde examencentra openbaar. Bekijk hier het overzicht.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Praktijk-examenlocatie CBR Meppel per 5 januari in gebruik | RijschoolPro

Praktijk-examenlocatie CBR Meppel per 5 januari in gebruik

Het nieuwe CBR-examencentrum in Meppel wordt op maandag 5 januari in gebruik genomen. Vanaf dat moment worden zowel de praktijk-examens als de rijtesten voor mensen met een medische beperking vanaf het nieuwe kantoorpand aan de Blankenstein 230 afgenomen. Dat laat het CBR weten.

Vanaf de huidige locatie aan de Marktstraat zullen maandag 29 december voor het laatst praktijk-examens worden verreden, zo wordt bevestigd.

Examenlocatie

De nieuwe locatie die het CBR in Meppel heeft gevonden, bevindt zich op een bedrijventerrein nabij de A32. Het pand ligt binnen twee kilometer van de huidige locatie. De locatie beschikt over zowel een praktijk-examenzaal en wachtruimte als een kamer voor deelnemers aan de rijtesten, zo laat het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen weten.

Eind november maakte het CBR de voorlopige planning voor de ingebruikname van haar nieuwe en verbouwde examencentra openbaar. Bekijk hier het overzicht.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.