CBR

Nieuw examencentrum Deventer 16 februari in gebruik

Het nieuwe CBR-examencentrum in Deventer wordt op maandag 16 februari in gebruik genomen. Vanaf dat moment worden zowel de theorie- en praktijkexamens als ook rijtesten voor mensen met een medische beperking vanaf het nieuwe kantoorpand aan de Duisburgstraat 10 afgenomen. Dat laat het CBR weten.

Bij het theorie-examen zal vanaf dat moment gebruik gemaakt worden van touch-screens, waarop de kandidaten individueel examen kunnen doen. Naast een theorie- en praktijk-examenzaal heeft de nieuwe locatie in Deventer ook een aparte kamer voor deelnemers aan de rijtesten.

Locatie

Het examencentrum in Deventer komt in plaats van de huidige praktijk-examencentra in Schalkhaar en Zutphen. Vanuit Schalkhaar zullen op vrijdag 13 februari voor het laatst praktijkexamens worden verreden, zo laat het CBR weten. Vanuit Zutphen op dinsdag 31 maart.

Met de komst van een theorie-examenlocatie in Deventer vervalt het theorie-examencentrum in Doetinchem per 31 maart en het theorie-examencentrum in Apeldoorn per 27 maart 2015. Praktijkexamens worden wel vanuit Doetinchem en Apeldoorn afgenomen worden. “Al zijn we daar wel op zoek naar een andere locatie op de korte of lange termijn.”

Examen

Het parkeerterrein van de nieuwe locatie in Deventer heeft zo’n dertig plaatsen, zo laat het CBR weten. Voor de CCV-voertuigen is een aparte parkeergelegenheid beschikbaar aan de andere kant van de weg. Wat betreft de afname van de CCV-praktijkexamens neemt Deventer met uitzondering van LZV vanaf 1 maart de plaats in van Apeldoorn.

Eind november maakte het CBR de voorlopige planning voor de ingebruikname van haar nieuwe en verbouwde examencentra openbaar. Bekijk hier het overzicht.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw examencentrum Deventer 16 februari in gebruik | RijschoolPro
CBR

Nieuw examencentrum Deventer 16 februari in gebruik

Het nieuwe CBR-examencentrum in Deventer wordt op maandag 16 februari in gebruik genomen. Vanaf dat moment worden zowel de theorie- en praktijkexamens als ook rijtesten voor mensen met een medische beperking vanaf het nieuwe kantoorpand aan de Duisburgstraat 10 afgenomen. Dat laat het CBR weten.

Bij het theorie-examen zal vanaf dat moment gebruik gemaakt worden van touch-screens, waarop de kandidaten individueel examen kunnen doen. Naast een theorie- en praktijk-examenzaal heeft de nieuwe locatie in Deventer ook een aparte kamer voor deelnemers aan de rijtesten.

Locatie

Het examencentrum in Deventer komt in plaats van de huidige praktijk-examencentra in Schalkhaar en Zutphen. Vanuit Schalkhaar zullen op vrijdag 13 februari voor het laatst praktijkexamens worden verreden, zo laat het CBR weten. Vanuit Zutphen op dinsdag 31 maart.

Met de komst van een theorie-examenlocatie in Deventer vervalt het theorie-examencentrum in Doetinchem per 31 maart en het theorie-examencentrum in Apeldoorn per 27 maart 2015. Praktijkexamens worden wel vanuit Doetinchem en Apeldoorn afgenomen worden. “Al zijn we daar wel op zoek naar een andere locatie op de korte of lange termijn.”

Examen

Het parkeerterrein van de nieuwe locatie in Deventer heeft zo’n dertig plaatsen, zo laat het CBR weten. Voor de CCV-voertuigen is een aparte parkeergelegenheid beschikbaar aan de andere kant van de weg. Wat betreft de afname van de CCV-praktijkexamens neemt Deventer met uitzondering van LZV vanaf 1 maart de plaats in van Apeldoorn.

Eind november maakte het CBR de voorlopige planning voor de ingebruikname van haar nieuwe en verbouwde examencentra openbaar. Bekijk hier het overzicht.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.