Theorie-examens nieuwe stijl ook dinsdag afgelast

Ook de theorie-examens nieuwe stijl van dinsdag 27 januari zijn door een ICT-storing bij het CBR de hele dag afgelast. Het gaat om de theoretische toetsen die gepland staan in Alkmaar, Barendrecht, Utrecht en de individueel begeleide examens in Leusden. En ook de theorie-examen in Rijswijk en Hoogeveen gaan, anders dan eerder werd verwacht, de gehele dag niet door. Dat meldt het CBR.

Alle examenkandidaten van wie het examen niet doorgaat krijgen van CBR persoonlijk bericht, zo laat het bureau weten. Zij krijgen met voorrang een nieuw examenmoment aangeboden of hun examengeld terug. Wanneer de storing opgelost is, is echter nog steeds onduidelijk.

Theorie-examen

Maandag werden de theorie-examens nieuwe stijl al voor de gehele dag afgelast. Volgens het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen heeft de storing te maken met voorbereidingen die worden getroffen voor de 24-uurs openstelling van Mijn CBR. Het bureau wil dat Mijn CBR dag en nacht bereikbaar wordt in plaats de huidige situatie waarin het portaal ’s nachts dicht gaat voor onderhoud.

Een team van in- en externe experts werkt al sinds maandag aan een structurele oplossing voor het probleem. “We adviseren kandidaten dan ook om voor vertrek naar het examencentrum op www.cbr.nl te kijken”, geeft het CBR opnieuw aan. Het ICT-systeem bij Rijgeschiktheid is een van de punten uit het CBR-verbeterprogramma dat eind 2016 afgerond moet zijn.

Klassikaal

De klassikale en individueel begeleide examens in Leiden, Den Bosch, Goes, Breda, Maastricht, Heerlen, Nijmegen, Doetinchem, Apeldoorn, Leeuwarden en Assen gaan dinsdag overigens wel door, zo wordt benadrukt.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Theorie-examens nieuwe stijl ook dinsdag afgelast | RijschoolPro

Theorie-examens nieuwe stijl ook dinsdag afgelast

Ook de theorie-examens nieuwe stijl van dinsdag 27 januari zijn door een ICT-storing bij het CBR de hele dag afgelast. Het gaat om de theoretische toetsen die gepland staan in Alkmaar, Barendrecht, Utrecht en de individueel begeleide examens in Leusden. En ook de theorie-examen in Rijswijk en Hoogeveen gaan, anders dan eerder werd verwacht, de gehele dag niet door. Dat meldt het CBR.

Alle examenkandidaten van wie het examen niet doorgaat krijgen van CBR persoonlijk bericht, zo laat het bureau weten. Zij krijgen met voorrang een nieuw examenmoment aangeboden of hun examengeld terug. Wanneer de storing opgelost is, is echter nog steeds onduidelijk.

Theorie-examen

Maandag werden de theorie-examens nieuwe stijl al voor de gehele dag afgelast. Volgens het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen heeft de storing te maken met voorbereidingen die worden getroffen voor de 24-uurs openstelling van Mijn CBR. Het bureau wil dat Mijn CBR dag en nacht bereikbaar wordt in plaats de huidige situatie waarin het portaal ’s nachts dicht gaat voor onderhoud.

Een team van in- en externe experts werkt al sinds maandag aan een structurele oplossing voor het probleem. “We adviseren kandidaten dan ook om voor vertrek naar het examencentrum op www.cbr.nl te kijken”, geeft het CBR opnieuw aan. Het ICT-systeem bij Rijgeschiktheid is een van de punten uit het CBR-verbeterprogramma dat eind 2016 afgerond moet zijn.

Klassikaal

De klassikale en individueel begeleide examens in Leiden, Den Bosch, Goes, Breda, Maastricht, Heerlen, Nijmegen, Doetinchem, Apeldoorn, Leeuwarden en Assen gaan dinsdag overigens wel door, zo wordt benadrukt.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.