Coureur Leona Chin doet zich voor als leerling

Rijinstructeurs gefopt door autocoureur

Het zal je maar overkomen als rijinstructeur. Er stapt een meisje in de auto voor haar eerste rijles dat nauwelijks ouder lijkt dan 12. Met moeite krijgt ze de auto in beweging, tot ze er ineens vandoor stuift. Dit hilarische filmpje van Maxman.tv is inmiddels al miljoenen keren bekeken.

De vier verschillende instructeurs die in het filmpje aan bod komen, kregen de schrik van hun leven toen hun leerling begon te racen en daar zichtbaar veel plezier in had. Eén van hen sloeg de handen voor ogen en zette het op een gillen. “You almost killed me”, schreeuwt een ander na afloop van de helse rit. Gelukkig voor hen bleek de les in scène gezet te zijn en kon het meisje achter het stuur wel degelijk rijden.

Complot

De zogenaamde leerling bleek in werkelijkheid een professionele autocoureur, namelijk Leona Chin uit Maleisië, die wel in was voor een geintje. Om zich overtuigend voor te doen als leerling had ze zich gestoken in een Sponge Bob-truitje, staartjes in haar haren gedaan en een grote bril opgezet. Een grote teddybeer achterin maakt het beeld compleet.

De rijschool waar de instructeurs werken bleek overigens in het complot te zitten. Die wilde de instructeurs met hulp van Maxman.tv voor de gek houden. En de les vond niet plaats op de openbare weg, maar zo te zien op een grote parkeerplaats.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

2 reacties op “Rijinstructeurs gefopt door autocoureur”

Guno Ghazi|05.04.15|10:09

Haha wat een grap.

Kenny Willemsen|08.04.15|00:41

kijk! dit is een grap heft niks te maken met wetgeving

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.