Nieuw CBR-examencentrum in Heerenveen vanaf 1 juni

Het CBR heeft een nieuwe examenlocatie in Heerenveen. Vanaf 1 juni kunnen de eerste praktijkexamens afgenomen worden bij het examencentrum op de benedenverdieping van een kantoorpand in Businesspark Friesland-West 41.

Voordat het CBR het nieuwe examencentrum in gebruik kan nemen, moet er eerst een verbouwing gebeuren. De locatie zit op een bedrijventerrein naast de snelweg A7 en nabij de A32. Het centrum is vijf dagen per week beschikbaar. Dat is dag meer dan de huidige locatie aan de Oranje Nassaulaan 21 in Heerenveen. Daar zullen op vrijdag 29 mei de laatste examens plaatsvinden.

Dienstverlening

De nieuwe behuizing past volgens het CBR in het beleid om de dienstverlening te verbeteren en locaties te hebben met goede faciliteiten. Zo heeft het nieuwe examencentrum naast een praktijkexamenzaal en een wachtruimte ook een kamer voor deelnemers aan de rijtesten. Er is ruime parkeergelegenheid.

Bij het nieuwe examencentrum kunnen praktijkexamens afgelegd worden voor de categorieën auto, auto met aanhangwagen, motorverkeersdeelneming, bromfiets, taxi en het T-rijbewijs. Ook zullen er rijtesten plaatsvinden voor mensen met een medische beperking.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.