CBR-examencentrum Leiden wordt compleet vernieuwd

Het CBR-examencentrum in Leiden gaat op de schop. Het gebouw aan de Smaragdlaan 99a wordt van binnen volledig vernieuwd. De wachtruimte wordt uitgebreid en er komt een aparte ruimte voor het afnemen van rijtesten voor mensen met een medische beperking. De werkzaamheden gaan maandag 28 september van start en duren naar verwachting ongeveer twee maanden, waardoor de oplevering gepland staat voor eind november.

Tijdens de verbouwing gaan de praktijkexamens, toetsen en rijtesten gewoon door, zo laat het CBR weten. Wel zijn er voor kandidaten en rijinstructeurs in de bouwperiode enkele wijzigingen. De wachtruimte wordt in die periode verplaatst naar het gebouw naast het examencentrum, en de praktijkexamenzaal verschuift naar een andere ruimte binnen het examencentrum. Met behulp van bewegwijzering zullen de betrokkenen de goede kant op gestuurd worden.

Facelift

De facelift van het CBR-examencentrum in Leiden staat niet op zich. Hij is onderdeel van het nieuwe landelijke locatiebeleid van het CBR. Daarin vestigt het bureau extra aandacht op de klant, die zich welkom moet voelen en snel op zijn gemak.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.