Leerling op Wall of Fame met foto in selfiebox CBR

Een extraatje voor leerlingen die net hun theorie- of praktijkexamen behaald hebben. Het CBR heeft een selfiebox geplaatst in het examencentrum in Rijswijk waarin zij een foto van zichzelf kunnen maken. Deze foto kan gedeeld worden, en verschijnt wellicht zelfs op de homepage van de website van het CBR.

Voorlopig staat de selfiebox alleen in Rijswijk, als proef. Wanneer hij bevalt, wordt hij ook op andere locaties geplaatst waar leerlingen hun CBR-examens kunnen behalen.

Delen

Het CBR wil iedereen de kans geven om het moment ‘dat je nooit wil vergeten’ meteen en met iedereen te delen. In de selfiebox kun je kiezen voor een positie achter het rijbewijs of achter de deur van een sportwagen. De selfie kun je uiteraard direct delen.

Wanneer je hem op Twitter of Instagram plaatst met daarin @cbrwebcare vernoemd en de hashtag #CBRgeslaagd, dan wordt de foto wellicht uitgekozen en op de Wall of Fame geplaatst of zelfs op de homepage van het CBR.

Auteur: Lars Verpalen

1 reactie op “Leerling op Wall of Fame met foto in selfiebox CBR”

hans jansen|07.12.15|12:26

Het CBR wat hip wilt doen met hun doelgroep. Rillingen krijg ik hier van.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Leerling op Wall of Fame met foto in selfiebox CBR | RijschoolPro

Leerling op Wall of Fame met foto in selfiebox CBR

Een extraatje voor leerlingen die net hun theorie- of praktijkexamen behaald hebben. Het CBR heeft een selfiebox geplaatst in het examencentrum in Rijswijk waarin zij een foto van zichzelf kunnen maken. Deze foto kan gedeeld worden, en verschijnt wellicht zelfs op de homepage van de website van het CBR.

Voorlopig staat de selfiebox alleen in Rijswijk, als proef. Wanneer hij bevalt, wordt hij ook op andere locaties geplaatst waar leerlingen hun CBR-examens kunnen behalen.

Delen

Het CBR wil iedereen de kans geven om het moment ‘dat je nooit wil vergeten’ meteen en met iedereen te delen. In de selfiebox kun je kiezen voor een positie achter het rijbewijs of achter de deur van een sportwagen. De selfie kun je uiteraard direct delen.

Wanneer je hem op Twitter of Instagram plaatst met daarin @cbrwebcare vernoemd en de hashtag #CBRgeslaagd, dan wordt de foto wellicht uitgekozen en op de Wall of Fame geplaatst of zelfs op de homepage van het CBR.

Auteur: Lars Verpalen

1 reactie op “Leerling op Wall of Fame met foto in selfiebox CBR”

hans jansen|07.12.15|12:26

Het CBR wat hip wilt doen met hun doelgroep. Rillingen krijg ik hier van.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.