‘Rijscholenkiezer moet krediet krijgen van de branche’

De Rijscholenkiezer verdient krediet en heeft nog steeds alle steun van de branche. Zowel Bovag als de FAM en VRB vinden het jammer dat de vernieuwde versie van de rijschool-vergelijkingswebsite niet direct waterdicht is, maar hebben er vertrouwen in dat TeamAlert orde op zaken stelt. “Het is wel te hopen dat het niet te laat is.”

De vernieuwde Rijscholenkiezer die bijna twee weken geleden werd gepresenteerd, werkt met een gesloten reviewsysteem. Dat systeem blijkt met een beetje kwade wil alsnog te omzeilen. De brancheverenigingen hopen wel dat dit zo goed en zo kwaad als mogelijk voorkomen kan worden.

Gezamenlijk ontwikkeld

Bij de lancering van het nieuwe systeem liet TeamAlert weten samen met de brancheverenigingen aan de vernieuwingen te hebben gewerkt. VRB-voorzitter Peter van Neck vertelt dat hij toch lichtelijk verrast was. “We hebben inderdaad gezamenlijk overleg gehad, en iedereen was voorstander van een gesloten systeem. maar we hebben het niet samen ontwikkeld.”

Van Neck baalde dan ook toen hij onder andere zelf uitvond dat er wat lekken in het systeem zitten. Toch staat hij nog steeds achter de Rijscholenkiezer. “Ik geloof er absoluut nog in en blijf ze steunen. Het is belangrijk dat er een onafhankelijke partij is die een vergelijking biedt tussen de rijscholen.”

Te laat

Ook FAM-voorzitter Ruud Rutten blijft TeamAlert steunen in de zoektocht naar een waterdichte Rijscholenkiezer. Hij baalt wel dat het zo lang duurt. “We dachten dat het voor elkaar was, maar uiteindelijk is er toch weinig veranderd.”

Rutten hoopt dan ook niet dat straks alleen de brancheorganisaties nog maar vertrouwen hebben in de Rijscholenkiezer en de rijscholen niet. “Als TeamAlert het systeem waterdicht krijgt en het nieuw in de markt zet, dan kan het nog wat worden. Ik hoop dat het nog niet te laat is, maar ik vraag het me wel af.”

CBR-systeem

Bovag ziet dat het gat wat in de Rijscholenkiezer zit een gat is dat dus ook in het CBR-systeem zit. Zij vinden dat TeamAlert snel actie moet ondernemen om het dichtgetimmerd te krijgen. En daarvoor verdient TeamAlert krediet, vertelt woordvoerder Tom Huyskens.

“TeamAlert was zich hier ook niet van bewust. En het moge duidelijk zijn dat geen enkel systeem, ook niet in bijvoorbeeld de horeca of reisbranche, honderd procent waterdicht is. Maar het moet wel betrouwbaar zijn.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

1 reactie op “‘Rijscholenkiezer moet krediet krijgen van de branche’”

Incredible|24.12.15|15:44

Als zelfs Rutte er geen vertrouwen in heeft…………………
Bovag en VRB weten al jaren niet waar ze het over hebben.
En eerlijk en transparant is natuurlijk een lachertje.
Mijn advies………… blijven boycotten.
Jammer van die € 250.000,–

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Rijscholenkiezer moet krediet krijgen van de branche’ | RijschoolPro

‘Rijscholenkiezer moet krediet krijgen van de branche’

De Rijscholenkiezer verdient krediet en heeft nog steeds alle steun van de branche. Zowel Bovag als de FAM en VRB vinden het jammer dat de vernieuwde versie van de rijschool-vergelijkingswebsite niet direct waterdicht is, maar hebben er vertrouwen in dat TeamAlert orde op zaken stelt. “Het is wel te hopen dat het niet te laat is.”

De vernieuwde Rijscholenkiezer die bijna twee weken geleden werd gepresenteerd, werkt met een gesloten reviewsysteem. Dat systeem blijkt met een beetje kwade wil alsnog te omzeilen. De brancheverenigingen hopen wel dat dit zo goed en zo kwaad als mogelijk voorkomen kan worden.

Gezamenlijk ontwikkeld

Bij de lancering van het nieuwe systeem liet TeamAlert weten samen met de brancheverenigingen aan de vernieuwingen te hebben gewerkt. VRB-voorzitter Peter van Neck vertelt dat hij toch lichtelijk verrast was. “We hebben inderdaad gezamenlijk overleg gehad, en iedereen was voorstander van een gesloten systeem. maar we hebben het niet samen ontwikkeld.”

Van Neck baalde dan ook toen hij onder andere zelf uitvond dat er wat lekken in het systeem zitten. Toch staat hij nog steeds achter de Rijscholenkiezer. “Ik geloof er absoluut nog in en blijf ze steunen. Het is belangrijk dat er een onafhankelijke partij is die een vergelijking biedt tussen de rijscholen.”

Te laat

Ook FAM-voorzitter Ruud Rutten blijft TeamAlert steunen in de zoektocht naar een waterdichte Rijscholenkiezer. Hij baalt wel dat het zo lang duurt. “We dachten dat het voor elkaar was, maar uiteindelijk is er toch weinig veranderd.”

Rutten hoopt dan ook niet dat straks alleen de brancheorganisaties nog maar vertrouwen hebben in de Rijscholenkiezer en de rijscholen niet. “Als TeamAlert het systeem waterdicht krijgt en het nieuw in de markt zet, dan kan het nog wat worden. Ik hoop dat het nog niet te laat is, maar ik vraag het me wel af.”

CBR-systeem

Bovag ziet dat het gat wat in de Rijscholenkiezer zit een gat is dat dus ook in het CBR-systeem zit. Zij vinden dat TeamAlert snel actie moet ondernemen om het dichtgetimmerd te krijgen. En daarvoor verdient TeamAlert krediet, vertelt woordvoerder Tom Huyskens.

“TeamAlert was zich hier ook niet van bewust. En het moge duidelijk zijn dat geen enkel systeem, ook niet in bijvoorbeeld de horeca of reisbranche, honderd procent waterdicht is. Maar het moet wel betrouwbaar zijn.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

1 reactie op “‘Rijscholenkiezer moet krediet krijgen van de branche’”

Incredible|24.12.15|15:44

Als zelfs Rutte er geen vertrouwen in heeft…………………
Bovag en VRB weten al jaren niet waar ze het over hebben.
En eerlijk en transparant is natuurlijk een lachertje.
Mijn advies………… blijven boycotten.
Jammer van die € 250.000,–

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.