sneeuw, verkeer, winter, gladheid

Praktijkexamens Noord-Nederland uitgesteld vanwege gladheid

Vanwege de extreme gladheid is een groot deel van de praktijkexamens in Noord-Nederland dinsdagochtend uitgesteld. Het gaat om de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Dat laat het CBR weten. Het is de eerste keer deze winter dat een groot aantal rijexamens wordt uitgesteld vanwege slechte weersomstandigheden.

Het is extreem slecht weer in het noorden van Nederland. Het KNMI heeft code rood uitgegeven voor de drie noordelijke provincies en adviseert mensen niet de weg op te gaan als het niet nodig is. Er rijden amper treinen in het noordoosten van het land en diverse scholen blijven gesloten.

Sneek en Heerenveen

Ook in Sneek en Heerenveen zijn heel de ochtend de examens niet doorgegaan, maar ze worden daar dinsdagmiddag hervat. In de overige plaatsen in het noorden zijn de eerste twee rijexamens van de middag uitgesteld. Vervolgens wordt bekeken of de overige examens nog wel kunnen doorgaan.Dat laatste geldt vanmiddag ook voor de overige examens in het noorden. De examinatoren stemmen dit af met de betreffende rijopleiders.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Praktijkexamens Noord-Nederland uitgesteld vanwege gladheid | RijschoolPro
sneeuw, verkeer, winter, gladheid

Praktijkexamens Noord-Nederland uitgesteld vanwege gladheid

Vanwege de extreme gladheid is een groot deel van de praktijkexamens in Noord-Nederland dinsdagochtend uitgesteld. Het gaat om de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Dat laat het CBR weten. Het is de eerste keer deze winter dat een groot aantal rijexamens wordt uitgesteld vanwege slechte weersomstandigheden.

Het is extreem slecht weer in het noorden van Nederland. Het KNMI heeft code rood uitgegeven voor de drie noordelijke provincies en adviseert mensen niet de weg op te gaan als het niet nodig is. Er rijden amper treinen in het noordoosten van het land en diverse scholen blijven gesloten.

Sneek en Heerenveen

Ook in Sneek en Heerenveen zijn heel de ochtend de examens niet doorgegaan, maar ze worden daar dinsdagmiddag hervat. In de overige plaatsen in het noorden zijn de eerste twee rijexamens van de middag uitgesteld. Vervolgens wordt bekeken of de overige examens nog wel kunnen doorgaan.Dat laatste geldt vanmiddag ook voor de overige examens in het noorden. De examinatoren stemmen dit af met de betreffende rijopleiders.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.