CBR betrekt medio augustus nieuw examencentrum in Gouda

Het CBR heeft een nieuwe examenlocatie in Gouda gevonden. Het gaat hier om een tweelaags kantoorpand aan de Zwolleweg 10. Na de nodige verbouwingswerkzaamheden gaat het CBR daar naar verwachting vanaf medio augustus praktijkexamens afnemen en ook rijtesten voor mensen met een medische beperking.

Het nieuwe praktijkexamencentrum in Gouda bevindt zich net achter de huidige locatie aan de Burgemeester van Reenensingel 125c. Daar doen zich steeds vaker parkeerproblemen voor. Bovendien is het volgens het CBR in het nieuwe onderkomen beter mogelijk om de huisstijl door te voeren.

Locatiebeleid

Binnen het locatiebeleid van het CBR worden alle examencentra voorzien van de nieuwe huisstijl. In sommige gevallen wordt daarvoor een nieuw gebouw betrokken, zoals hier in Gouda. Dat gebeurde eerder ook al in bijvoorbeeld Tiel en Nijmegen. Vorig jaar werd de vernieuwing van alle theorie-examencentra afgerond met de verplaatsing van het centrum in Breda. Het locatiebeleid wordt voor de examencentra in de loop van volgend jaar verder uitgevoerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.