Kantoor CBR

Reeks wisselingen onder examenmanagers bij het CBR

Onder de examenmanagers van het CBR hebben zich meerdere wijzigingen en verplaatsingen voorgedaan. Patrick Tettero is op 13 juni in dienst gekomen als examenmanager bij de divisie Rijvaardigheid. Na een inwerkperiode van twee weken gaat hij per 1 juli aan de slag bij de praktijkexamencentra Rotterdam en Leiden (inclusief AVB-terrein Ter Aar).

Hij neemt deze plaatsen over van respectievelijk Ger Sommers en Remco Dekker, die de overstap maakt naar CCV.

Examenmanagers

Met ingang van 1 juli wordt Dennis Goedgeluk examenmanager voor Rijswijk (inclusief AVB-terrein Naaldwijk) en Gouda die op dit moment nog vallen onder respectievelijk Remco Dekker en Ger Sommers. Wat de huidige locaties van Dennis betreft, gaat Dordrecht weer terug naar Ger Sommers. Voor Berkel-Enschot, Den Bosch en Schelluinen start de werving van een nieuwe examenmanager.

Totdat deze is aangesteld, neemt Ger Sommers de zaken waar in Schelluinen en Ed Eering in Berkel-Enschot en Den Bosch. Ger Sommers houdt Barendrecht en Spijkenisse per 1 juli. Hij krijgt Dordrecht dus weer terug en wordt tijdelijk manager in Schelluinen. Verder neemt hij de locaties voor nader onderzoeken rijvaardigheid in Zuid-Holland definitief onder zijn hoede.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Reeks wisselingen onder examenmanagers bij het CBR | RijschoolPro
Kantoor CBR

Reeks wisselingen onder examenmanagers bij het CBR

Onder de examenmanagers van het CBR hebben zich meerdere wijzigingen en verplaatsingen voorgedaan. Patrick Tettero is op 13 juni in dienst gekomen als examenmanager bij de divisie Rijvaardigheid. Na een inwerkperiode van twee weken gaat hij per 1 juli aan de slag bij de praktijkexamencentra Rotterdam en Leiden (inclusief AVB-terrein Ter Aar).

Hij neemt deze plaatsen over van respectievelijk Ger Sommers en Remco Dekker, die de overstap maakt naar CCV.

Examenmanagers

Met ingang van 1 juli wordt Dennis Goedgeluk examenmanager voor Rijswijk (inclusief AVB-terrein Naaldwijk) en Gouda die op dit moment nog vallen onder respectievelijk Remco Dekker en Ger Sommers. Wat de huidige locaties van Dennis betreft, gaat Dordrecht weer terug naar Ger Sommers. Voor Berkel-Enschot, Den Bosch en Schelluinen start de werving van een nieuwe examenmanager.

Totdat deze is aangesteld, neemt Ger Sommers de zaken waar in Schelluinen en Ed Eering in Berkel-Enschot en Den Bosch. Ger Sommers houdt Barendrecht en Spijkenisse per 1 juli. Hij krijgt Dordrecht dus weer terug en wordt tijdelijk manager in Schelluinen. Verder neemt hij de locaties voor nader onderzoeken rijvaardigheid in Zuid-Holland definitief onder zijn hoede.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.