CBR, Nijmegen, brand

CBR Nijmegen langer op noodlocatie na brand

Brand bij CBR in Nijmegen. Foto: Persbureau Heitink

Het CBR in Nijmegen zal naar verwachting tot eind december gebruikmaken van de noodlocatie in de Jan Massinkhal. Afgelopen zaterdagavond woedde een brand in de praktijkexamenzaal van het CBR-pand aan de Wijchenseweg. De politie verklaarde tegenover De Gelderlander dat de brand vermoedelijk is aangestoken. 

In het pand aan de Wijchenseweg worden momenteel herstelwerkzaamheden uitgevoerd. ‘We streven ernaar om eind december definitief terug te keren naar de thuislocatie, maar mogelijk moeten we geduld hebben tot begin volgend jaar’, laat het CBR weten.

Examenkandidaten werden zondag geïnformeerd over de brand en konden maandag al terecht op de alternatieve locatie in Nijmegen. Op de zaterdagen kan het CBR overigens niet terecht in de Jan Massinkhal vanwege activiteiten daar; op deze dagen vinden de praktijkexamens plaats vanuit een geïmproviseerde ruimte aan de Wijchenseweg.

Lees ook: CBR wijkt uit na brand in examencentrum Nijmegen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.