ongeval, lesauto, deurne, wilco

Lesauto raakt van de weg door oliespoor en knalt tegen boom

Een rijinstructrice en twee leerlingen raakten donderdagmiddag lichtgewond nadat de lesauto tegen een boom is aangereden. Het ongeval gebeurde op de Liesselseweg in Deurne. Oorzaak van de botsing was een spoor olie op de weg.

Instructrice Paulien Vriends van Rijschool Wilco vertelde tegen Omroep Brabant dat het spekglad was op de weg. Toen ze uitstapten zag ze dat de brandweer al aanwezig was. Die bleek daar al te zijn om het wegdek te reinigen. Ook bleken al meerdere automobilisten in de slip te zijn geraakt.

Het was de tweede rijles voor de leerling die op het moment van het ongeval achter het stuur zat. Zij had last van haar knie. Een leerling die achterin zat, had pijn aan zijn pols en de instructrice liep nekklachten op.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.