Man (23) rijdt voor zevende keer onder invloed en zonder rijbewijs

Een 23-jarige man uit Lelystad is afgelopen weekend aangehouden nadat hij voor de zevende keer in vier jaar tijd werd betrapt op het rijden zonder rijbewijs en onder invloed. Zijn auto is in beslag genomen, maar de politie vreest dat dit niet de laatste keer zal zijn.

De politie zag een personenauto op de A6 bij Almere rijden, waarvan bij de registratie gebruik was gemaakt van een vermiste identiteitskaart. De chauffeur bleek de auto te hebben gekocht met een oude kopie van zijn identiteitskaart. Bovendien bleek de man geen rijbewijs te hebben, reed hij onder invloed van alcohol en drugs, terwijl de auto ook nog niet eens verzekerd was en hij geen geldig identiteitsbewijs kon tonen.

Streng

De 23-jarige man is aangehouden voor verhoor en er is een proces-verbaal opgemaakt voor al deze strafbare feiten. Ook is zijn auto in beslag genomen. “We waren zo streng omdat de man in ieder geval al voor de zevende keer binnen vier jaar tijd is betrapt voor het rijden zonder rijbewijs en het rijden onder invloed. Ondanks de waarschuwing dat bij iedere volgende keer zijn auto in beslag wordt genomen, zijn we er bang voor dat we hem nog eens gaan aantreffen”, schrijft de politie op Facebook.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

1 reactie op “Man (23) rijdt voor zevende keer onder invloed en zonder rijbewijs”

Paul Offerman|24.07.17|20:42

Waanzin,

Moet hij eerst iemand doodrijden? De man maakt zich schuldig aan meerdere misdrijven. Vastzetten in afwachting van zijn berechting. Laat dat maar een jaartje duren.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Man (23) rijdt voor zevende keer onder invloed en zonder rijbewijs | RijschoolPro

Man (23) rijdt voor zevende keer onder invloed en zonder rijbewijs

Een 23-jarige man uit Lelystad is afgelopen weekend aangehouden nadat hij voor de zevende keer in vier jaar tijd werd betrapt op het rijden zonder rijbewijs en onder invloed. Zijn auto is in beslag genomen, maar de politie vreest dat dit niet de laatste keer zal zijn.

De politie zag een personenauto op de A6 bij Almere rijden, waarvan bij de registratie gebruik was gemaakt van een vermiste identiteitskaart. De chauffeur bleek de auto te hebben gekocht met een oude kopie van zijn identiteitskaart. Bovendien bleek de man geen rijbewijs te hebben, reed hij onder invloed van alcohol en drugs, terwijl de auto ook nog niet eens verzekerd was en hij geen geldig identiteitsbewijs kon tonen.

Streng

De 23-jarige man is aangehouden voor verhoor en er is een proces-verbaal opgemaakt voor al deze strafbare feiten. Ook is zijn auto in beslag genomen. “We waren zo streng omdat de man in ieder geval al voor de zevende keer binnen vier jaar tijd is betrapt voor het rijden zonder rijbewijs en het rijden onder invloed. Ondanks de waarschuwing dat bij iedere volgende keer zijn auto in beslag wordt genomen, zijn we er bang voor dat we hem nog eens gaan aantreffen”, schrijft de politie op Facebook.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

1 reactie op “Man (23) rijdt voor zevende keer onder invloed en zonder rijbewijs”

Paul Offerman|24.07.17|20:42

Waanzin,

Moet hij eerst iemand doodrijden? De man maakt zich schuldig aan meerdere misdrijven. Vastzetten in afwachting van zijn berechting. Laat dat maar een jaartje duren.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.