CBR Schelluinen

Klantenservice CBR nu ook op zaterdag bereikbaar voor opleiders

De klantenservice van het CBR is nu ook op zaterdagen telefonisch bereikbaar voor opleiders. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen rijscholen er terecht voor vragen over rijgeschiktheid, theorie en rijvaardigheid. Opleiders kunnen het voor hen speciale telefoonnummer gebruiken: 088 227 29 00.

Eerder liet het CBR al weten dat de klantenservice langer en vaker open is. Dat gebeurt in vier stappen. Sinds september is de klantenservice ook elke zaterdag geopend van 10 tot 16 uur voor klanten met medische vragen. Vanaf nu kunnen ook rijscholen op zaterdag bellen, tussen 10.00 en 16.00 uur.

Nieuwe medewerkers

Het CBR verwacht dat de klantenservice eind dit jaar geopend is van maandag tot en met vrijdag 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Om dit mogelijk te maken zijn afgelopen maanden vijftig nieuwe medewerkers bij de klantenservice in opleiding.

Het CBR werkt sinds kort ook met een nieuw terugbelsysteem voor klanten met een vraag over hun gezondheidsverklaring. De klantenservice-medewerkers werken in twee shifts. De eerste shift werkt tot maximaal 17.30 uur. Wanneer een klant belt met een vraag, dan kan hij aangeven dat hij ’s avonds terug gebeld wil worden. De tweede shift belt dan na 17.30 uur de klant terug. Hierdoor krijgt de klant op dezelfde dag nog antwoord.

Niet voor CCV

Overigens valt de Klantenservice voor de beroepsexamens (CCV) niet onder deze regeling. Die openingstijden blijven van maandag tot vrijdag tussen 08.00 en 17.30 uur.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Klantenservice CBR nu ook op zaterdag bereikbaar voor opleiders | RijschoolPro
CBR Schelluinen

Klantenservice CBR nu ook op zaterdag bereikbaar voor opleiders

De klantenservice van het CBR is nu ook op zaterdagen telefonisch bereikbaar voor opleiders. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen rijscholen er terecht voor vragen over rijgeschiktheid, theorie en rijvaardigheid. Opleiders kunnen het voor hen speciale telefoonnummer gebruiken: 088 227 29 00.

Eerder liet het CBR al weten dat de klantenservice langer en vaker open is. Dat gebeurt in vier stappen. Sinds september is de klantenservice ook elke zaterdag geopend van 10 tot 16 uur voor klanten met medische vragen. Vanaf nu kunnen ook rijscholen op zaterdag bellen, tussen 10.00 en 16.00 uur.

Nieuwe medewerkers

Het CBR verwacht dat de klantenservice eind dit jaar geopend is van maandag tot en met vrijdag 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Om dit mogelijk te maken zijn afgelopen maanden vijftig nieuwe medewerkers bij de klantenservice in opleiding.

Het CBR werkt sinds kort ook met een nieuw terugbelsysteem voor klanten met een vraag over hun gezondheidsverklaring. De klantenservice-medewerkers werken in twee shifts. De eerste shift werkt tot maximaal 17.30 uur. Wanneer een klant belt met een vraag, dan kan hij aangeven dat hij ’s avonds terug gebeld wil worden. De tweede shift belt dan na 17.30 uur de klant terug. Hierdoor krijgt de klant op dezelfde dag nog antwoord.

Niet voor CCV

Overigens valt de Klantenservice voor de beroepsexamens (CCV) niet onder deze regeling. Die openingstijden blijven van maandag tot vrijdag tussen 08.00 en 17.30 uur.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.