Hema biedt rijlessen aan in samenwerking met Wolf Rijbewijsshop

Haal je rijbewijs met Hema! Het is de slogan van een actie van het Hollandse warenhuis en rijschool Wolf Rijbewijsshop. Via Hema zijn vouchers aan te schaffen voor een theoriepakket en voor de eerste vijf praktijklessen. 

Sinds 2 september biedt Hema rijlessen aan in samenwerking met Wolf Rijbewijsshop. Voor 49 euro is een theoriepakket aan te schaffen, inclusief een theorieboek en toegang tot een online leer- en oefenomgeving. Het praktijkpakket van 149 euro bestaat uit vijf lessen. 

Fritjof Terlingen van Wolf zegt in een toelichting blij te zijn om met een partij als Hema deze actie op te kunnen zetten. “Het is een marketingactie, zoals we vaker acties houden om leerlingen te werven. We vinden het mooi om dat met een landelijke partij als Hema samen te doen.” 

Zeventig locaties

Wolf geeft rijlessen in meer dan zeventig plaatsen in Nederland. De rijschool heeft het hoofdkantoor in Breda en is een van de grotere rijscholen van het land. Wolf heeft meer dan honderd medewerkers in dienst en geeft les in nieuwe Mini’s, altijd met opvallende bestickering met het logo. Een tellertje op de site geeft op woensdag 4 september aan dat er 39.318 mensen hun rijbewijs dankzij Wolf hebben gehaald. 

Voor Hema is het de eerste keer dat ze samenwerken met een rijschool, laat een woordvoerster weten. Het initiatief is vanuit het warenhuis gekomen en het is een exclusieve afspraak. De vouchers zijn te koop tot eind september en in te wisselen tot eind volgend jaar. Per klant kan maximaal één voucher voor de theorie en praktijk worden ingewisseld. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.