Praktijkexamen in Dordrecht nog weekje langer bij Sportclub Emma

Een huishoudelijke mededeling van het CBR: vanwege het uitlopen van verbouwingswerkzaamheden op het praktijkexamencentrum aan de Egstraat 4 in Dordrecht neemt het CBR een week langer examens af vanaf het Halmaheiraplein 8 in Dordrecht, ofwel bij Sportclub Emma. 

Het praktijkexamencentrum in Dordrecht is tijdelijk verhuisd naar een andere locatie in de stad. Sinds 5 augustus wordt hier verbouwd. De verbouwing zou eind deze week klaar moeten zijn, maar dit heeft een week vertraging opgelopen. De praktijkexamen worden daarom nog een weekje langer gestart bij voetbalvereniging SC Emma. Vanaf 14 oktober moet alles weer bij het oude zijn. De verbouwing is bedoeld om de locatie te laten voldoen aan de huidige eisen.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Praktijkexamen in Dordrecht nog weekje langer bij Sportclub Emma | RijschoolPro

Praktijkexamen in Dordrecht nog weekje langer bij Sportclub Emma

Een huishoudelijke mededeling van het CBR: vanwege het uitlopen van verbouwingswerkzaamheden op het praktijkexamencentrum aan de Egstraat 4 in Dordrecht neemt het CBR een week langer examens af vanaf het Halmaheiraplein 8 in Dordrecht, ofwel bij Sportclub Emma. 

Het praktijkexamencentrum in Dordrecht is tijdelijk verhuisd naar een andere locatie in de stad. Sinds 5 augustus wordt hier verbouwd. De verbouwing zou eind deze week klaar moeten zijn, maar dit heeft een week vertraging opgelopen. De praktijkexamen worden daarom nog een weekje langer gestart bij voetbalvereniging SC Emma. Vanaf 14 oktober moet alles weer bij het oude zijn. De verbouwing is bedoeld om de locatie te laten voldoen aan de huidige eisen.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.