Praktijkexamencentrum Assen verhuist naar de Aziëweg

Vanaf maandag 25 november worden de praktijkexamens van het CBR in Assen afgenomen vanaf de nieuwe locatie aan de Aziëweg 25a.

Het nieuwe praktijkexamencentrum ligt aan de noordkant van Assen en heeft voldoende parkeergelegenheid voor de examens, toetsen en rijtesten. Vanaf de locatie verzorgt het CBR de praktijkexamens en toetsen voor auto, motor, bromfiets, auto met aanhangwagen en taxi. Ook worden op de locatie rijtesten afgenomen voor mensen met een medische beperking. Het CBR verbouwt het nieuwe onderkomen zodat het ook voldoet aan de huidige locatie-eisen. Tot 25 november vinden de examens nog plaats aan de Overcingellaan 13 in Assen.

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Praktijkexamencentrum Assen verhuist naar de Aziëweg | RijschoolPro

Praktijkexamencentrum Assen verhuist naar de Aziëweg

Vanaf maandag 25 november worden de praktijkexamens van het CBR in Assen afgenomen vanaf de nieuwe locatie aan de Aziëweg 25a.

Het nieuwe praktijkexamencentrum ligt aan de noordkant van Assen en heeft voldoende parkeergelegenheid voor de examens, toetsen en rijtesten. Vanaf de locatie verzorgt het CBR de praktijkexamens en toetsen voor auto, motor, bromfiets, auto met aanhangwagen en taxi. Ook worden op de locatie rijtesten afgenomen voor mensen met een medische beperking. Het CBR verbouwt het nieuwe onderkomen zodat het ook voldoet aan de huidige locatie-eisen. Tot 25 november vinden de examens nog plaats aan de Overcingellaan 13 in Assen.

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.