LBKR heeft een raad van toezicht 

De beroepsvereniging LBKR houdt op 15 november een bijeenkomst voor ‘leden en andere belangstellenden’. Op de bijeenkomst worden de drie leden van de nieuw ingestelde Raad van Toezicht voorgesteld. Tegelijkertijd wordt een beurs gehouden waar onder meer een proefritje kan worden gemaakt op de e-scooters van Rijschool Kemp. 

De Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche mag zich sinds april een branchevereniging noemen. De teller staat op dit moment op 160 leden. Op de ledenvergadering van dit voorjaar startte de zoektocht naar kandidaten voor de nog te vormen raad van toezicht. De drie personen die deze taak op zich nemen worden 15 november op de bijeenkomst voorgesteld.
De functie van de raad is erop toezien dat het bestuur functioneert zoals in de statuten is vastgelegd. Daarom heeft raad ook een stem bij de selectie van nieuwe bestuursleden.

Bijpraten

De bijeenkomst van de LBKR wordt gehouden bij RCN Vakantiepark de Jagerstee in Epe en duurt van 14.00 tot 17.30. De beroepsvereniging noemt de bijeenkomst een ‘uitgelezen kans om bij te praten met collega’s’.
Onderdeel van de bijeenkomst is een beursvloer waar onder meer een proefrit kan worden gemaakt op een e-scooter van Rijschool Kemp. Andere aanwezigen zijn Omzetgroeier met webdesign en online vindbaarheid, Veka-Best met leermiddelen, Flexpulse met rijschoolsoftware, vakbond CNV Vakmensen en het Broodfonds.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

LBKR heeft een raad van toezicht | RijschoolPro

LBKR heeft een raad van toezicht 

De beroepsvereniging LBKR houdt op 15 november een bijeenkomst voor ‘leden en andere belangstellenden’. Op de bijeenkomst worden de drie leden van de nieuw ingestelde Raad van Toezicht voorgesteld. Tegelijkertijd wordt een beurs gehouden waar onder meer een proefritje kan worden gemaakt op de e-scooters van Rijschool Kemp. 

De Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche mag zich sinds april een branchevereniging noemen. De teller staat op dit moment op 160 leden. Op de ledenvergadering van dit voorjaar startte de zoektocht naar kandidaten voor de nog te vormen raad van toezicht. De drie personen die deze taak op zich nemen worden 15 november op de bijeenkomst voorgesteld.
De functie van de raad is erop toezien dat het bestuur functioneert zoals in de statuten is vastgelegd. Daarom heeft raad ook een stem bij de selectie van nieuwe bestuursleden.

Bijpraten

De bijeenkomst van de LBKR wordt gehouden bij RCN Vakantiepark de Jagerstee in Epe en duurt van 14.00 tot 17.30. De beroepsvereniging noemt de bijeenkomst een ‘uitgelezen kans om bij te praten met collega’s’.
Onderdeel van de bijeenkomst is een beursvloer waar onder meer een proefrit kan worden gemaakt op een e-scooter van Rijschool Kemp. Andere aanwezigen zijn Omzetgroeier met webdesign en online vindbaarheid, Veka-Best met leermiddelen, Flexpulse met rijschoolsoftware, vakbond CNV Vakmensen en het Broodfonds.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.