Jij zorgt voor de kandidaat. Maar wie zorgt er voor jou?

Bijeenkomst SharePeople in Grytte Bloemheuvel in Driebergen. Thema Cooperatie.

ADVERTORIAL – Als rijinstructeur staan al je zintuigen continu op scherp. Je verantwoordelijkheid gaat verder dan alleen je leerlingen aan de juiste eisen laten voldoen om deel te nemen aan het verkeer. Je waakt ook over hun veiligheid. Maar hoe zit het met die van jou?

Rustig. Begripvol. Meelevend. Tien tegen één dat je als rijschoolhouder aan deze eigenschappen voldoet. En aangezien iedere kandidaat z’n eigen gebruiksaanwijzing heeft, is ook mensenkennis een voorwaarde. Als het even niet meezit, ben je de eerste om jouw leerling weer te motiveren. Alles in jou is gericht op de beste ervaring voor hem of haar.

Rustig achter het stuur

Maar zorg je ook goed voor jezelf? Hoe meelevend en begripvol ben je voor jezelf in stressvolle periodes? Hoe goed let je erop dat je fit blijft zodat je veilig je functie uit kunt oefenen? Kortom, hoe rustig zit jij achter het stuur? Zeker als zelfstandig ondernemer is het zaak om jezelf net zo serieus te nemen als de leerling die jij veilig door het verkeer loodst.

Hardwerkende zelfstandige

Het is welbekend dat zelfstandigen meer uren draaien. Ook bezoeken ze geen arboarts en hebben ze vaak geen arbeidsongeschiktheidsverzekering. Bij SharePeople, hét alternatief voor een – meestal dure – AOV, herkennen ze dit. ‘Terwijl het zo makkelijk te regelen is,’ zegt oprichter Cosmas Blaauw. ‘SharePeople biedt ondernemers en ZZP’ers een eerlijk en betaalbaar financieel vangnet bij arbeidsongeschiktheid, plus (preventieve) gezondheidshulp via een onafhankelijke arbodienst.’

Vangnet bij arbeidsongeschiktheid

SharePeople is een vangnet bij arbeidsongeschiktheid, voor en door hardwerkende ondernemers. Blaauw: ‘Een griepje vang je zelf op, maar daarna staat ons ondernemersnetwerk voor je klaar middels persoonlijke donaties. Je kiest vooraf het inkomen dat je wilt ontvangen en betaalt naar rato jouw maandbedrag. Gemiddeld komt dit neer op zo’n 23 euro. Bovendien zit je nergens aan vast: het is maandelijks opzegbaar. Kortom, dé manier om zonder risico goed voor jezelf te zorgen als ondernemer.’

Wil jij je ook veilig en goed verzorgd voelen? Sluit je aan bij SharePeople. In 10 minuten heb je het online geregeld. Of kijk rustig voor meer informatie en veelgestelde vragen op de site van SharePeople.

Foto: Etienne Oldeman

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.