FAM-voorzitter Ruud Rutten is voortaan Ridder 

FAM-voorzitter Ruud Rutten is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de Koninklijke onderscheiding tijdens het jaarlijkse FAM-symposium. Burgemeester Antoin Scholten van Venlo overhandigde de onderscheiding.

Ruud Rutten is Ridder geworden vanwege zijn ‘opvallende prestaties’ als bestuurslid en voorzitter van de FAM en vanwege andere maatschappelijke verdiensten voor zowel de landelijke rijschoolbranche als de lokale branche in Venlo. Niet alleen in en voor de rijschoolbranche was en is hij een actieve, betrokken en bevlogen persoonlijkheid. Ook de Hout-Blerickse Sportvereniging HBSV en Carnavalsvereniging de Poerker hebben jarenlang op zijn tomeloze inzet kunnen rekenen.

Verrassing

De voorbereidingen voor de onderscheiding werden in het geheim uitgevoerd. Rutten wist tot het moment van de uitreiking van niets. Vrijdagmiddag is Rutten persoonlijk te feliciteren tussen 16.00 en 20.00 in het paviljoen bij Eetcafé de Elze in Venlo.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

FAM-voorzitter Ruud Rutten is voortaan Ridder | RijschoolPro

FAM-voorzitter Ruud Rutten is voortaan Ridder 

FAM-voorzitter Ruud Rutten is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de Koninklijke onderscheiding tijdens het jaarlijkse FAM-symposium. Burgemeester Antoin Scholten van Venlo overhandigde de onderscheiding.

Ruud Rutten is Ridder geworden vanwege zijn ‘opvallende prestaties’ als bestuurslid en voorzitter van de FAM en vanwege andere maatschappelijke verdiensten voor zowel de landelijke rijschoolbranche als de lokale branche in Venlo. Niet alleen in en voor de rijschoolbranche was en is hij een actieve, betrokken en bevlogen persoonlijkheid. Ook de Hout-Blerickse Sportvereniging HBSV en Carnavalsvereniging de Poerker hebben jarenlang op zijn tomeloze inzet kunnen rekenen.

Verrassing

De voorbereidingen voor de onderscheiding werden in het geheim uitgevoerd. Rutten wist tot het moment van de uitreiking van niets. Vrijdagmiddag is Rutten persoonlijk te feliciteren tussen 16.00 en 20.00 in het paviljoen bij Eetcafé de Elze in Venlo.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.