RijschoolProTV: Sylvia Wemer is de duizendpoot van de rijschoolbranche

Sylvia Wemer is ‘Zij van Nelen’. Wemer runt een rijschool in Hoorn, geeft praktijk- en theorielessen aan rijbewijsleerlingen, geeft WRM-bijscholing aan rijinstructeurs en is coach voor startende ondernemers. Veelzijdiger wordt het niet in de rijschoolsector. Wemer is vandaag de studiogast bij RijschoolProTV. 

In februari dit jaar keurde het IBKI de WRM-bijscholing ’60 Ondernemersvaardigheden mbt een eigen rijschool starten’ goed. Sylvia Wemer is de enige docent die deze bijscholing geeft. Wat leer je daar eigenlijk? En is die bijscholing ook zinvol voor rijinstructeurs die al zelfstandig ondernemer zijn? Daarover en meer vertelt Wemer vanmiddag bij RijschoolProTV.  

RijschoolProTV is woensdagmiddag om 16:00 uur live te bekijken. Daarna kan je de uitzending op elk gewenst moment terugkijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.