Wachttijd theorie-examen staat nu op 10,4 weken

CBR theorie, examen, Eindhoven

Wie een theorie-examen boekt bij het CBR moet gemiddeld net iets meer dan tien weken wachten voordat hij terecht kan. De wachttijd kan in gevallen oplopen tot veertien weken. Dat is ruim boven de normale termijn van vier weken. Wachten op een praktijkexamen duurt nu iets meer dan zeven weken. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

3 reacties op “Wachttijd theorie-examen staat nu op 10,4 weken”

Mart Kuiper|13.11.20|17:39

Doordat het bij het theorie nu gigantisch stagneert ( in de Randstad zijn 14 weken wachttijd geen uitzondering ) ontstaat een vertekent beeld bij de praktijkexamens. Leerlingen kunnen nu niet verder omdat ze in afwachting zijn van hun theorie, of als men zakt, weer 3 maanden moeten wachten. Dan hou je de wachttijden voor de praktijk kunstmatig laag want als het theorie voor de volle 100% zou gaan draaien komt er een enorme toeloop op de praktijkexamens waarbij 7 weken echt niet is te waarborgen.

Pascal Bos|13.11.20|21:37

Is het niet een idee voor het CBR om een grote hal in de amsterdam-rai of de jaarbeurs in Utrecht af te huren (staan nu toch leeg) en daar een theorie-hal van te maken? Is niet heel duur en vergroot de testcapaciteit (see what I did there?).

Rij Baas|15.11.20|20:01

Wat Mart zegt klopt honderd procent en iedereen weet dat

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wachttijd theorie-examen staat nu op 10,4 weken | RijschoolPro

Wachttijd theorie-examen staat nu op 10,4 weken

CBR theorie, examen, Eindhoven

Wie een theorie-examen boekt bij het CBR moet gemiddeld net iets meer dan tien weken wachten voordat hij terecht kan. De wachttijd kan in gevallen oplopen tot veertien weken. Dat is ruim boven de normale termijn van vier weken. Wachten op een praktijkexamen duurt nu iets meer dan zeven weken. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

3 reacties op “Wachttijd theorie-examen staat nu op 10,4 weken”

Mart Kuiper|13.11.20|17:39

Doordat het bij het theorie nu gigantisch stagneert ( in de Randstad zijn 14 weken wachttijd geen uitzondering ) ontstaat een vertekent beeld bij de praktijkexamens. Leerlingen kunnen nu niet verder omdat ze in afwachting zijn van hun theorie, of als men zakt, weer 3 maanden moeten wachten. Dan hou je de wachttijden voor de praktijk kunstmatig laag want als het theorie voor de volle 100% zou gaan draaien komt er een enorme toeloop op de praktijkexamens waarbij 7 weken echt niet is te waarborgen.

Pascal Bos|13.11.20|21:37

Is het niet een idee voor het CBR om een grote hal in de amsterdam-rai of de jaarbeurs in Utrecht af te huren (staan nu toch leeg) en daar een theorie-hal van te maken? Is niet heel duur en vergroot de testcapaciteit (see what I did there?).

Rij Baas|15.11.20|20:01

Wat Mart zegt klopt honderd procent en iedereen weet dat

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.