IBKI verlengt WRM-lesbevoegdheid met zes maanden

Pixabay, vrij te gebruiken foto

Om de lesbevoegdheid van rijinstructeurs na de lockdown niet in gevaar te brengen, verlengt IBKI de WRM-lesbevoegdheid indien deze tussen 15 december 2020 en 31 maart 2021 verloopt. Ook de stagebevoegdheden worden met zes maanden verlengd.

Binnen de genoemde periode moeten rijinstructeurs wel ‘gewoon’ aan alle voorwaarden voldoen, waaronder bijscholing en ervoor zorgen dat hun VOG nog geldig is. IBKI zal hen, net als de stagiairs, per mail informeren over de verlening.

Ook een verlenging van de geldigheid van behaalde examenresultaten voor de fasen 1 en 2 behoort tot de mogelijkheden. Hierbij geldt opnieuw dat je alleen aanspraak kunt maken als de resultaten verlopen gedurende de periode van 15 december tot en met 31 maart 2021.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

IBKI verlengt WRM-lesbevoegdheid met zes maanden | RijschoolPro

IBKI verlengt WRM-lesbevoegdheid met zes maanden

Pixabay, vrij te gebruiken foto

Om de lesbevoegdheid van rijinstructeurs na de lockdown niet in gevaar te brengen, verlengt IBKI de WRM-lesbevoegdheid indien deze tussen 15 december 2020 en 31 maart 2021 verloopt. Ook de stagebevoegdheden worden met zes maanden verlengd.

Binnen de genoemde periode moeten rijinstructeurs wel ‘gewoon’ aan alle voorwaarden voldoen, waaronder bijscholing en ervoor zorgen dat hun VOG nog geldig is. IBKI zal hen, net als de stagiairs, per mail informeren over de verlening.

Ook een verlenging van de geldigheid van behaalde examenresultaten voor de fasen 1 en 2 behoort tot de mogelijkheden. Hierbij geldt opnieuw dat je alleen aanspraak kunt maken als de resultaten verlopen gedurende de periode van 15 december tot en met 31 maart 2021.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.