Poll: Hebben leerlingen onder de 18 de rijles afgezegd?

2todrive, van persmap

Als laatste redmiddel om de reserveringstermijn voor examens te verkorten wil het CBR de examenleeftijd verhogen naar 18 jaar. Ben jij al leerlingen van 16 en 17 jaar kwijt door deze eventuele maatregel van het CBR? Laat het ons weten via de poll.

Om de reserveringstermijn voor examens weer terug naar normaal te krijgen, heeft het CBR een plan van aanpak opgesteld. Als eerst willen ze dat eind mei het slagingspercentage met 4 procent is verhoogd naar 54 procent. Als dit niet is gelukt, wordt de tussentijdse toets afgeschaft, daarna het faalangstexamens en tot slot wordt de examenleeftijd weer verhoogd naar 18 jaar. Dit betekent dat de 2toDrive tijdelijk wordt opgeschort. Heeft deze aankondiging van het CBR ervoor gezorgd dat leerlingen de les voorlopig hebben afgezegd? Laat het weten via onderstaande poll.

Hebben leerlingen onder de 18 jaar al rijles afgezegd vanwege de CBR-maatregelen?

  • Ja (58.7%)
  • Nee (41.3%)

Onderwerpen: , ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.