Op zoek naar nieuwe rij-instructeurs?

Rijinstructeur by Jongepier organiseert op 28 augustus een banenmarkt voor geïnteresseerde kandidaten en rijscholen die op zoek zijn naar nieuwe instructeurs. Met de markt wil Jongepier een aantrekkelijk inkijkje geven in het vakgebied en hoe je rijinstructeur kunt worden. 

“Gezamenlijk laten zien hoe leuk en veelzijdig ons vak kan zijn.” Rijinstructeur by Jongepier nodigt rijscholen uit om deel te nemen aan de banenmarkt die plaatsvindt op 28 augustus in Aalsmeer. Deelnemende rijscholen krijgen een eigen plek op de locatie van Jongepier waar ze zich kunnen presenteren, kennismaken met geïnteresseerde kandidaten en een gesprek aangaan.

Eerder liet Jongepier al weten dat er een te groot tekort heerst aan goede instructeurs. Met het organiseren van de banenmarkt hoopt hij de rijscholen succesvol te helpen aan nieuwe collega’s.

Opleiding tot rij-instructeur

Het team van Rijinstructeur by Jongepier is aanwezig om de opleiding tot rijinstructeur toe te lichten. Ze laten de leermiddelen zien en geven korte demo’s van de verschillende fases van de rijopleiding. Bovendien zal de live Webinar studio gedemonstreerd worden.

Verder staan er een aantal lesauto’s, vrachtauto, bus, tractor en motoren klaar, om te ervaren hoe het is om les te geven. “We gaan er al met al een gezellige dag van maken. Familie mag natuurlijk gewoon meekomen, voor de kinderen staat er een verrassing te wachten”, vertelt Geraldine Bontekoe, recruiter van Rijinstructeur by Jongepier.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen tevens een intest doen om een advies te krijgen welk type opleiding bij de kandidaat past. En om deze dag nog aantrekkelijker te maken om te bezoeken, verloot de opleider een instructeur B-opleiding via een live webinar.

Deelnemende rijscholen

Rijscholen kunnen zich tot en met 20 augustus inschrijven om een plekje te krijgen op de banenmarkt. Rijinstructeur by Jongepier hoopt dat de deelnemende rijschool ook een leuke promotie willen doen. Je kunt je aanmelden via deze link.

Lees ook:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Op zoek naar nieuwe rij-instructeurs? | RijschoolPro

Op zoek naar nieuwe rij-instructeurs?

Rijinstructeur by Jongepier organiseert op 28 augustus een banenmarkt voor geïnteresseerde kandidaten en rijscholen die op zoek zijn naar nieuwe instructeurs. Met de markt wil Jongepier een aantrekkelijk inkijkje geven in het vakgebied en hoe je rijinstructeur kunt worden. 

“Gezamenlijk laten zien hoe leuk en veelzijdig ons vak kan zijn.” Rijinstructeur by Jongepier nodigt rijscholen uit om deel te nemen aan de banenmarkt die plaatsvindt op 28 augustus in Aalsmeer. Deelnemende rijscholen krijgen een eigen plek op de locatie van Jongepier waar ze zich kunnen presenteren, kennismaken met geïnteresseerde kandidaten en een gesprek aangaan.

Eerder liet Jongepier al weten dat er een te groot tekort heerst aan goede instructeurs. Met het organiseren van de banenmarkt hoopt hij de rijscholen succesvol te helpen aan nieuwe collega’s.

Opleiding tot rij-instructeur

Het team van Rijinstructeur by Jongepier is aanwezig om de opleiding tot rijinstructeur toe te lichten. Ze laten de leermiddelen zien en geven korte demo’s van de verschillende fases van de rijopleiding. Bovendien zal de live Webinar studio gedemonstreerd worden.

Verder staan er een aantal lesauto’s, vrachtauto, bus, tractor en motoren klaar, om te ervaren hoe het is om les te geven. “We gaan er al met al een gezellige dag van maken. Familie mag natuurlijk gewoon meekomen, voor de kinderen staat er een verrassing te wachten”, vertelt Geraldine Bontekoe, recruiter van Rijinstructeur by Jongepier.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen tevens een intest doen om een advies te krijgen welk type opleiding bij de kandidaat past. En om deze dag nog aantrekkelijker te maken om te bezoeken, verloot de opleider een instructeur B-opleiding via een live webinar.

Deelnemende rijscholen

Rijscholen kunnen zich tot en met 20 augustus inschrijven om een plekje te krijgen op de banenmarkt. Rijinstructeur by Jongepier hoopt dat de deelnemende rijschool ook een leuke promotie willen doen. Je kunt je aanmelden via deze link.

Lees ook:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.