Onderzoek

Poll: Mag het mondkapje af in jouw lesauto zodra het niet meer verplicht is?

Tijdens de persconferentie op 15 februari wordt bekendgemaakt of de coronamaatregelen worden versoepeld. Er is een grote kans dat het mondkapje straks niet meer verplicht is. Volg jij deze versoepeling of blijft het mondkapje voorlopig nog verplicht in jouw lesauto?

Er zijn dagelijks nog duizenden coronabesmettingen en toch vervalt de mondkapjesplicht waarschijnlijk deze maand. Hoe voel jij je daarbij? Wil je liever dat leerlingen en instructeur het mondkapje voorlopig nog blijven dragen? Of ben je blij dat deze eindelijk af mag tijdens de les? Misschien leste je al zonder mondkapjes? Laat weten hoe jij je voelt tegenover de mondkapjesplicht en vul de poll in.

Mag het mondkapje af in jouw lesauto zodra het niet meer verplicht is?

  • Ja, het mondkapje mag dan gelijk af (41.5%)
  • Voorlopig blijf ik met mondkapjes lessen (51.0%)
  • Ik les nu al zonder mondkapjes (7.5%)

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

3 reacties op “Poll: Mag het mondkapje af in jouw lesauto zodra het niet meer verplicht is?”

Richard van Hamond|17.02.22|14:52

Bij mij bepaald de leerling of er tijdens de les wel of geen mondkapje wordt gedragen.

Bert Oost|22.02.22|19:26

De leerling moet het zelf weten, van mij hoeft het niet, nooit gehoeven ook, en ik doe het ook niet. Die dingen werken niet, zelf gezegd en het is een gedragsexperiment. Het moet erg lijken. Ik vraag me af (nee ik weet het wel) wat schadelijker is…

ronald broersma|06.03.22|23:14

sinds 25 feb zie ik slecht 10% nog met mondkapje lessen. Dus ik vraag me af waarom de obseratie van de werkelijkheid zo ver af ligt van deze online meting.

Ik vermoed dat jullie weer eens lekker aan het liegen en bedriegen zijn bij rijschool”pro”

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.