RijschoolPro zoekt journalist voor online vakblad

ProMedia Group is op zoek naar een schrijvende journalist voor RijschoolPro, hét vakblad voor de rijschoolbranche. In die functie schrijf je nieuwsberichten, interviews, achtergrondverhalen en meer. Ook presenteer je RijschoolProTV en het jaarlijkse Rijschool Event. Enthousiast? Lees snel verder!

Voor RijschoolPro zijn we op zoek naar een nieuwsgierige journalist die houdt van nieuws jagen. Naast de dagelijkse berichtgeving, presenteer je de maandelijkse thema-uitzending van RijschoolProTV in onze eigen studio en werk je mee aan evenementen, zoals beurzen en congressen, gericht op professionals die actief zijn in de sector.

Wie zoeken wij?

Jij bent een nieuwsgierige journalist die houdt van nieuws jagen. Je bent naast sterk in schrijven ook graag in de weer met een camjo en vindt het leuk om op een podium of voor een camera te staan. Je hebt een journalistieke opleiding afgerond en hebt enige jaren ervaring. Het is een voordeel als je hebt meegeholpen aan het organiseren van evenementen, bijvoorbeeld als programmamanager of dagvoorzitter van een congres, tijdens je studie, voor je sportclub of andere vereniging.

Als echte ProMediaan heb je een beginners mind, ben je ambitieus en heb je een ondernemend karakter. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, snel schakelen en meebewegen met ontwikkelingen in de markt is de kracht van ons bedrijf. Deze flexibiliteit zoeken wij ook in jou.

Ben je al enthousiast? Lees hier de hele vacature.

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.