Enquête

Enquête RijschoolPro: invloed van corona op rijscholen

enquete, gratis downloadvan Pixabay

Is jouw lesmethode veranderd na corona? Rijdt de leerling nu sneller af of doet hij er langer over? En hoe lang is de wachtlijst voor nieuwe leerlingen? Laat het weten via onze nieuwe enquête voor instructeurs en rijschoolhouders categorie B. Meedoen kan tot 16 maart.

Leerlingen staan te trappelen om het roze pasje te bemachtigen, maar de wachttijden voor het boeken van theorie- en praktijkexamens is lang en vele leerlingen staan zelfs op de wachtlijst om te beginnen met rijlessen. Rijscholen zijn hard op zoek naar nieuwe instructeurs om aan de vraag te voldoen die na corona groter lijkt geworden. Wat heeft de pandemie voor invloed gehad op jouw rijschool?

Ben je een instructeur of rijschoolhouder voor categorie B? Doe dan hier mee aan de enquête.

Deelname aan de enquête is volledig anoniem en de informatie zal worden gebruikt in een of meerdere artikelen. Het beantwoorden van de vragen duurt enkele minuten en helpt ons een duidelijk beeld te schetsen van de branche. Ook kunnen de resultaten helpen om aan partijen buiten de sector duidelijk te maken wat er in de rijschoolbranche speelt. De vragen zijn opgesteld in samenwerking met het CBR met als doel hen een compleet beeld te geven van rijscholen.

Link naar de enquête.

Onderwerpen: , ,

Auteur: De redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Enquête RijschoolPro: invloed van corona op rijscholen | RijschoolPro
Enquête

Enquête RijschoolPro: invloed van corona op rijscholen

enquete, gratis downloadvan Pixabay

Is jouw lesmethode veranderd na corona? Rijdt de leerling nu sneller af of doet hij er langer over? En hoe lang is de wachtlijst voor nieuwe leerlingen? Laat het weten via onze nieuwe enquête voor instructeurs en rijschoolhouders categorie B. Meedoen kan tot 16 maart.

Leerlingen staan te trappelen om het roze pasje te bemachtigen, maar de wachttijden voor het boeken van theorie- en praktijkexamens is lang en vele leerlingen staan zelfs op de wachtlijst om te beginnen met rijlessen. Rijscholen zijn hard op zoek naar nieuwe instructeurs om aan de vraag te voldoen die na corona groter lijkt geworden. Wat heeft de pandemie voor invloed gehad op jouw rijschool?

Ben je een instructeur of rijschoolhouder voor categorie B? Doe dan hier mee aan de enquête.

Deelname aan de enquête is volledig anoniem en de informatie zal worden gebruikt in een of meerdere artikelen. Het beantwoorden van de vragen duurt enkele minuten en helpt ons een duidelijk beeld te schetsen van de branche. Ook kunnen de resultaten helpen om aan partijen buiten de sector duidelijk te maken wat er in de rijschoolbranche speelt. De vragen zijn opgesteld in samenwerking met het CBR met als doel hen een compleet beeld te geven van rijscholen.

Link naar de enquête.

Onderwerpen: , ,

Auteur: De redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.