Merlin Weber: ‘Als er maar één iemand wat leert via mijn video’s, heb ik mijn doel al bereikt’
rubriek: buitengewoon

Merlin Weber: ‘Als er maar één iemand wat leert via mijn video’s, heb ik mijn doel al bereikt’

Merlin Weber (links) en Giovanni Latooy (rechts) Foto's: Merlin Weber

Buitengewone prestaties, buitengewoon doorzettingsvermogen of een buitengewoon goed idee. In deze terugkerende rubriek ‘BUITENGEWOON’ spreekt RijschoolPro met rijschoolhouders, rijinstructeurs en ondernemers die het net even anders doen. 

Merlin Weber is al een grote naam binnen de rijscholenbranche op YouTube, maar ook met TikTok verovert hij inmiddels menig beginnend én ervaren automobilist. Met zijn 37 jaar aan ervaring als rijinstructeur voorziet hij zowel Nederland als België met praktische en informatieve tips voor op de weg, in de auto en op de motor.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Merlin Weber: ‘Als er maar één iemand wat leert via mijn video’s, heb ik mijn doel al bereikt’ | RijschoolPro
Merlin Weber: ‘Als er maar één iemand wat leert via mijn video’s, heb ik mijn doel al bereikt’
rubriek: buitengewoon

Merlin Weber: ‘Als er maar één iemand wat leert via mijn video’s, heb ik mijn doel al bereikt’

Merlin Weber (links) en Giovanni Latooy (rechts) Foto's: Merlin Weber

Buitengewone prestaties, buitengewoon doorzettingsvermogen of een buitengewoon goed idee. In deze terugkerende rubriek ‘BUITENGEWOON’ spreekt RijschoolPro met rijschoolhouders, rijinstructeurs en ondernemers die het net even anders doen. 

Merlin Weber is al een grote naam binnen de rijscholenbranche op YouTube, maar ook met TikTok verovert hij inmiddels menig beginnend én ervaren automobilist. Met zijn 37 jaar aan ervaring als rijinstructeur voorziet hij zowel Nederland als België met praktische en informatieve tips voor op de weg, in de auto en op de motor.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.