Foto: Els de With
Memoires van een rijinstructeur

‘Hij legde zijn beenprothese op de achterbank’

In deze terugkerende rubriek ‘Memoires van een rijinstructeur’ blikt RijschoolPro samen met rijinstructeurs terug op de meest bijzondere, meest grappige en meest indrukwekkende herinneringen van hun carrières achter het stuur. 

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de verzekeringsbranche, besluit Els de With om zich om te scholen tot rijinstructeur en opent zij in 2021 haar eigen rijschool in Vinkega, Zuid-Friesland. Na een collectief ontslag bij haar vorige werkgever besloot zij terug te keren naar de wereld van de rijscholen, waar zij in haar twintiger jaren al eens kennis mee had gemaakt.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Hij legde zijn beenprothese op de achterbank’ | RijschoolPro
Foto: Els de With
Memoires van een rijinstructeur

‘Hij legde zijn beenprothese op de achterbank’

In deze terugkerende rubriek ‘Memoires van een rijinstructeur’ blikt RijschoolPro samen met rijinstructeurs terug op de meest bijzondere, meest grappige en meest indrukwekkende herinneringen van hun carrières achter het stuur. 

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de verzekeringsbranche, besluit Els de With om zich om te scholen tot rijinstructeur en opent zij in 2021 haar eigen rijschool in Vinkega, Zuid-Friesland. Na een collectief ontslag bij haar vorige werkgever besloot zij terug te keren naar de wereld van de rijscholen, waar zij in haar twintiger jaren al eens kennis mee had gemaakt.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.