Personenwagen botst frontaal op lesauto in Zaandam

Personenwagen botst frontaal op lesauto in Zaandam

Personenauto botst op lesauto Foto: AS Media

Een personenwagen en een lesauto botsten maandagmiddag frontaal op elkaar aan de Poelenburg in Zaandam. Zowel de brandweer als de ambulancedienst kwamen bij het ongeval ter plaatse. De rijinstructeur zat zelf op de bestuurdersstoel.

Peter Coers van persbureau AS Media zegt: “Wat we weten is dat de bestuurder van de personenauto op de verkeerde weghelft is gekomen. Mogelijk heeft hij op zijn telefoon gezeten en is hij vervolgens bovenop de lesauto gebotst. De politie heeft nog niets officieel bevestigd. Wat er precies is gebeurd, wordt dus nog onderzocht. De politie geeft aan dat zij wachten op de onderzoeksresultaten.”

De brandweer hoefde enkel hand- en spandiensten uit te voeren. “In eerste instantie dachten ze dat er iemand bekneld zat, maar dat bleek niet het geval te zijn. Verder heeft de brandweer een accu losgekoppeld en een kleine lekkage van een vloeistof opgelost”, aldus Coers. Ook de ambulancedienst is ingezet voor het verlenen van medische hulp. Meerdere personen zijn behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. Eén iemand is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar ook daar is volgens Coers verder nog niets over bekend. De straat is afgezet met linten om de hulpdiensten de ruimte te geven.

De bij het ongeval betrokken rijinstructeur van Rijschool Goldwheel is op dit moment in het ziekenhuis voor onderzoek. Hij geeft aan dat er geen mogelijkheid meer was om uit te wijken voor de bestuurder die zijn weghelft opkwam en dat hij erg van het ongeval is geschrokken.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Personenwagen botst frontaal op lesauto in Zaandam | RijschoolPro
Personenwagen botst frontaal op lesauto in Zaandam

Personenwagen botst frontaal op lesauto in Zaandam

Personenauto botst op lesauto Foto: AS Media

Een personenwagen en een lesauto botsten maandagmiddag frontaal op elkaar aan de Poelenburg in Zaandam. Zowel de brandweer als de ambulancedienst kwamen bij het ongeval ter plaatse. De rijinstructeur zat zelf op de bestuurdersstoel.

Peter Coers van persbureau AS Media zegt: “Wat we weten is dat de bestuurder van de personenauto op de verkeerde weghelft is gekomen. Mogelijk heeft hij op zijn telefoon gezeten en is hij vervolgens bovenop de lesauto gebotst. De politie heeft nog niets officieel bevestigd. Wat er precies is gebeurd, wordt dus nog onderzocht. De politie geeft aan dat zij wachten op de onderzoeksresultaten.”

De brandweer hoefde enkel hand- en spandiensten uit te voeren. “In eerste instantie dachten ze dat er iemand bekneld zat, maar dat bleek niet het geval te zijn. Verder heeft de brandweer een accu losgekoppeld en een kleine lekkage van een vloeistof opgelost”, aldus Coers. Ook de ambulancedienst is ingezet voor het verlenen van medische hulp. Meerdere personen zijn behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. Eén iemand is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar ook daar is volgens Coers verder nog niets over bekend. De straat is afgezet met linten om de hulpdiensten de ruimte te geven.

De bij het ongeval betrokken rijinstructeur van Rijschool Goldwheel is op dit moment in het ziekenhuis voor onderzoek. Hij geeft aan dat er geen mogelijkheid meer was om uit te wijken voor de bestuurder die zijn weghelft opkwam en dat hij erg van het ongeval is geschrokken.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.