CBR vermoedt crimineel netwerk rondom examenfraude

CBR vermoedt crimineel netwerk achter examenfraude

Examenzaal van het CBR Foto: CBR

Het CBR ziet de laatste tijd een toename van een geraffineerde vorm van examenfraude, waarbij volgens directeur Alexander Pechtold sprake is van een ‘crimineel netwerk’. Hij vindt dat politie en het OM te weinig mogelijkheden hebben om dit aan te pakken en roept daarom op om examenfraude specifiek strafbaar te maken.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Else van Andel

2 reacties op “CBR vermoedt crimineel netwerk achter examenfraude”

Mart Kuiper|05.01.23|20:10

Ach, misschien eens kijken wie er bij het CBR als gesprekspartner aanschuiven en je afvragen hoe dit soort “theorie aanbieders” al jarenlang de boel tillen. Leuk om in de media het nu van de daken te schreeuwen maar het is een beetje spuit elf die nu krokodillentranen huilt bij OP1.

Els van Voren|05.01.23|22:54

Op 21-01-22 De rechter in Den Haag heeft besloten dat het CBR een strafmaatregel tegen Nutheorie moet intrekken.
Op 22-05-22 Nutheorie opleidingsraad CBR

Eerst verlies je als CBR een rechtszaak en moet je proceskosten betalen (geen probleem het is belastinggeld)! Wat zei Confucius? Kunt u uw vijand niet verslaan, sluit dan vrede met hem.

Dus laat je ze toe in je opleidingsraad, en niemand ook geen van de brancheverenigingen heeft ook maar iets geroepen! En nu weer klagen op camera!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.