Karel's symposium voor de rijschoolbranche: 'we hebben een gemeenschappelijk doel'

Karel’s symposium voor de rijschoolbranche: ‘We hebben een gemeenschappelijk doel’

ontvangen van Karel Arzt NEFoto: Karel Arzt

Ex-examinator en karakteranalist Karel Arzt heeft afgelopen week een symposium voor de rijschoolbranche georganiseerd in hotel De Rousch in Heerlen. Deelnemers kregen de kans om kennis te maken met bijzondere sprekers die raakvlak hebben met het vakgebied van de rijschoolbranche.

“Als ik er zo op terugkijk ben ik heel erg tevreden”, vertelt Karel trots. “Van de aanwezige deelnemers heb ik ook veel positieve feedback gekregen. Ze vonden het erg leerzaam om het vak een keer van een andere kant te bekijken. We hebben allemaal een gemeenschappelijk doel, een leerling aan een rijbewijs helpen. Ik heb zelf het ochtendprogramma verzorgd waarin ik heb besproken hoe je aan kandidaten kan zien welke aanvliegroute je kan kiezen als examinator. Het gaat dan niet om de beoordeling, dat ligt vast binnen bepaalde kaders, maar om de aanpak.”

In de middag kwamen twee gastsprekers aan het woord. Jeffrey Wijkhuisen, coach binnen Passie & Autisme en Peter Gerrickens, auteur, trainer en uitvinder van het kwaliteitenspel.

Ruimte voor interactie

“Er waren 18 deelnemers aanwezig, wat veel ruimte gaf voor interactie”, aldus Karel. “Na dit succes ben ik zeker van plan om nog een symposium te organiseren als daar behoefte aan is. Dan waarschijnlijk iets centraler in het land, de afstand was voor sommige potentiële deelnemers namelijk een belemmering.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: ,

Auteur: Nienke Eusterbrock

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.