Qmusic start zoektocht naar leukste rijinstructeur van Nederland

Qmusic start zoektocht naar leukste rijinstructeur van Nederland

Radio-dj Domien met het Gouden Stuur Foto: Qmusic

Qmusic radio-dj Domien Verschuuren gaat op zoek naar de leukste rijinstructeur van Nederland. Oud-leerlingen kunnen hun favoriete instructeur nomineren om hem of haar kans te laten maken op deze eretitel en het ‘Gouden Stuur’.

“Misschien heb jij je rijbewijs pas net in de pocket of ben je inmiddels al een ervaren bestuurder, maar je kunt je ongetwijfeld nog de tijd van rijlessen herinneren”, luidt het bericht van Qmusic. “Samen met de rijinstructeur de weg op met als doel dat felbegeerde roze pasje in je portemonnee.”

Een ieder die zijn of haar rijinstructeur wil bedanken voor de hulp op de weg en onderweg, kan tot maandag 30 januari iemand nomineren. Tijdens de Q-middagshow wordt die dag het stemmen geopend, waarna er vervolgens tot en met donderdag 2 februari 18:59 gestemd kan worden op alle genomineerden. Op 8 februari volgt een laatste strijd tussen de top drie favorieten. Uiteindelijk zal de eretitel op 9 februari officieel naar één van de instructeurs gaan. Hij of zij rijdt naar huis met het Gouden Stuur én ‘Leukste Rijinstructeur van Nederland’-stickers om de lesauto mee te pimpen.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Qmusic start zoektocht naar leukste rijinstructeur van Nederland | RijschoolPro
Qmusic start zoektocht naar leukste rijinstructeur van Nederland

Qmusic start zoektocht naar leukste rijinstructeur van Nederland

Radio-dj Domien met het Gouden Stuur Foto: Qmusic

Qmusic radio-dj Domien Verschuuren gaat op zoek naar de leukste rijinstructeur van Nederland. Oud-leerlingen kunnen hun favoriete instructeur nomineren om hem of haar kans te laten maken op deze eretitel en het ‘Gouden Stuur’.

“Misschien heb jij je rijbewijs pas net in de pocket of ben je inmiddels al een ervaren bestuurder, maar je kunt je ongetwijfeld nog de tijd van rijlessen herinneren”, luidt het bericht van Qmusic. “Samen met de rijinstructeur de weg op met als doel dat felbegeerde roze pasje in je portemonnee.”

Een ieder die zijn of haar rijinstructeur wil bedanken voor de hulp op de weg en onderweg, kan tot maandag 30 januari iemand nomineren. Tijdens de Q-middagshow wordt die dag het stemmen geopend, waarna er vervolgens tot en met donderdag 2 februari 18:59 gestemd kan worden op alle genomineerden. Op 8 februari volgt een laatste strijd tussen de top drie favorieten. Uiteindelijk zal de eretitel op 9 februari officieel naar één van de instructeurs gaan. Hij of zij rijdt naar huis met het Gouden Stuur én ‘Leukste Rijinstructeur van Nederland’-stickers om de lesauto mee te pimpen.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.