Bart Zeelenberg bekroond tot beste chauffeurstrainer van Nederland

Bart Zeelenberg bekroond tot beste chauffeurstrainer van Nederland

Bart Zeelenberg (links) krijgt de prijs overhandigd van Hans Teeuwen (rechts) van Mercedes-Benz Trucks NederlandFoto: GomesTrucks

Tijdens het Mega Trucks Festival in de Brabanthallen in Den Bosch is Bart Zeelenberg afgelopen weekend uitgeroepen tot beste chauffeurstrainer van Nederland. Dit werd gedaan door Mercedes-Benz Trucks bij de prijsuitreiking van de Fleetboard Drivers’ League 2022.

Met deze eretitel is chauffeurstrainer Bart Zeelenberg de allereerste niet-bestuurder die in deze competitie in de prijzen valt. Door de data in Telematicasysteem Fleetboard individueel te interpreteren, kon Bart zijn chauffeurs tips geven om zich verder te verbeteren. Het aantal transporteurs dat hij hierdoor naar het podium wist te loodsen, was zo groot dat de titel ‘Beste chauffeurstrainer van Nederland’ voor hem in het leven werd geroepen.

“Wat ben ik trots op de chauffeurs en chauffeuses. Ik heb aan het begin van de Fleetboard Drivers’ League al gezegd dat het mijn doel was om onze klanten op het podium te krijgen en dat is voor een groot deel gelukt”, zegt Bart. “Ik vond het ook leuk om te horen dat de beste chauffeur van UC Transports een vrouw bleek te zijn. Dat ik vervolgens zelf een prijs mocht ontvangen, zag ik absoluut niet aankomen.”

Fleetboard Drivers’ League

In deze competitie wordt de rijstijl van chauffeurs in heel Nederland – en zelfs internationaal – gemeten. Telematicasysteem Fleetboard volgt de individuele verrichtingen van chauffeurs en vertaalt dit naar een cijfer. Zo zorgen chauffeurs met een anticiperende rijstijl voor aantoonbaar minder brandstofverbruik, minder slijtage en minder CO2-uitstoot en krijgen dus een hogere rijstijlwaardering.

Tijdens de Fleetboard Drivers’ League rijden chauffeurs hun normale route met hun eigen lading. Op basis van deze gegevens zorgt het systeem voor een eerlijke vergelijking.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bart Zeelenberg bekroond tot beste chauffeurstrainer van Nederland | RijschoolPro
Bart Zeelenberg bekroond tot beste chauffeurstrainer van Nederland

Bart Zeelenberg bekroond tot beste chauffeurstrainer van Nederland

Bart Zeelenberg (links) krijgt de prijs overhandigd van Hans Teeuwen (rechts) van Mercedes-Benz Trucks NederlandFoto: GomesTrucks

Tijdens het Mega Trucks Festival in de Brabanthallen in Den Bosch is Bart Zeelenberg afgelopen weekend uitgeroepen tot beste chauffeurstrainer van Nederland. Dit werd gedaan door Mercedes-Benz Trucks bij de prijsuitreiking van de Fleetboard Drivers’ League 2022.

Met deze eretitel is chauffeurstrainer Bart Zeelenberg de allereerste niet-bestuurder die in deze competitie in de prijzen valt. Door de data in Telematicasysteem Fleetboard individueel te interpreteren, kon Bart zijn chauffeurs tips geven om zich verder te verbeteren. Het aantal transporteurs dat hij hierdoor naar het podium wist te loodsen, was zo groot dat de titel ‘Beste chauffeurstrainer van Nederland’ voor hem in het leven werd geroepen.

“Wat ben ik trots op de chauffeurs en chauffeuses. Ik heb aan het begin van de Fleetboard Drivers’ League al gezegd dat het mijn doel was om onze klanten op het podium te krijgen en dat is voor een groot deel gelukt”, zegt Bart. “Ik vond het ook leuk om te horen dat de beste chauffeur van UC Transports een vrouw bleek te zijn. Dat ik vervolgens zelf een prijs mocht ontvangen, zag ik absoluut niet aankomen.”

Fleetboard Drivers’ League

In deze competitie wordt de rijstijl van chauffeurs in heel Nederland – en zelfs internationaal – gemeten. Telematicasysteem Fleetboard volgt de individuele verrichtingen van chauffeurs en vertaalt dit naar een cijfer. Zo zorgen chauffeurs met een anticiperende rijstijl voor aantoonbaar minder brandstofverbruik, minder slijtage en minder CO2-uitstoot en krijgen dus een hogere rijstijlwaardering.

Tijdens de Fleetboard Drivers’ League rijden chauffeurs hun normale route met hun eigen lading. Op basis van deze gegevens zorgt het systeem voor een eerlijke vergelijking.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.