CBR Enschede schermt pand af tegen Henrie Kamps
dossier gesloten

Henrie Kamps zegt strijd tegen CBR te stoppen

Het CBR heeft eerder de locatie in Enschede moeten afschermen vanwege de treiteringen Foto: CBR

Ex-rijschoolhouder Henrie Kamps staakt naar eigen zeggen zijn strijd tegen het CBR. Hoewel hij onlangs nog verklaarde ‘ik zet dit door, al wordt het mijn dood’, heeft de voormalig instructeur nu toch besloten te stoppen en zich ‘maatschappelijk verdienstelijk te maken’.

Dat meldt Kamps, die vermeende misstanden bij het CBR aan het licht wilde brengen, onlangs op zijn eigen website. Hij beschrijft hier hoe zakenman Gerard Sanderink tot twee keer toe 50.000 euro zou hebben gedoneerd voor Kamps’ publieksplatform, omdat hij ‘blij was een tegengeluid te horen’. Of Sanderik deze bedragen echt heeft overgemaakt, is onduidelijk.

De oud-rijschoolhouder schrijft een jaar lang een strijd tegen het CBR te hebben gevoerd en daarmee woord te hebben gehouden aan Sanderink, maar dat hij het dossier-CBR nu ‘laat voor wat het is’. “Rust voor de medewerkers van het CBR in Enschede, de rijscholen en kandidaten”, aldus Kamps. Verder schrijft hij zich voortaan ‘maatschappelijk nuttig’ te gaan maken door vluchtelingen te helpen.

Wel blijft hij zijn strijd tegen onrecht voortzetten. “De tweede Sanderink-donatie besteden we aan een vervolgtraject voor nieuwe dossiers. Want Nederlanders snakken naar een tegengeluid”, schrijft Kamps.

Reactie CBR

Het CBR is voorzichtig positief, maar onder het mom van ‘eerst zien, dan geloven’. De organisatie, die in april nog de CBR-locatie in Enschede liet afschermen tegen de oud-rijschoolhouder, noemt het voor dit moment goed nieuws: “Voor collega’s, de examenkandidaten en ook voor Kamps zelf.”

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Henrie Kamps zegt strijd tegen CBR te stoppen | RijschoolPro
CBR Enschede schermt pand af tegen Henrie Kamps
dossier gesloten

Henrie Kamps zegt strijd tegen CBR te stoppen

Het CBR heeft eerder de locatie in Enschede moeten afschermen vanwege de treiteringen Foto: CBR

Ex-rijschoolhouder Henrie Kamps staakt naar eigen zeggen zijn strijd tegen het CBR. Hoewel hij onlangs nog verklaarde ‘ik zet dit door, al wordt het mijn dood’, heeft de voormalig instructeur nu toch besloten te stoppen en zich ‘maatschappelijk verdienstelijk te maken’.

Dat meldt Kamps, die vermeende misstanden bij het CBR aan het licht wilde brengen, onlangs op zijn eigen website. Hij beschrijft hier hoe zakenman Gerard Sanderink tot twee keer toe 50.000 euro zou hebben gedoneerd voor Kamps’ publieksplatform, omdat hij ‘blij was een tegengeluid te horen’. Of Sanderik deze bedragen echt heeft overgemaakt, is onduidelijk.

De oud-rijschoolhouder schrijft een jaar lang een strijd tegen het CBR te hebben gevoerd en daarmee woord te hebben gehouden aan Sanderink, maar dat hij het dossier-CBR nu ‘laat voor wat het is’. “Rust voor de medewerkers van het CBR in Enschede, de rijscholen en kandidaten”, aldus Kamps. Verder schrijft hij zich voortaan ‘maatschappelijk nuttig’ te gaan maken door vluchtelingen te helpen.

Wel blijft hij zijn strijd tegen onrecht voortzetten. “De tweede Sanderink-donatie besteden we aan een vervolgtraject voor nieuwe dossiers. Want Nederlanders snakken naar een tegengeluid”, schrijft Kamps.

Reactie CBR

Het CBR is voorzichtig positief, maar onder het mom van ‘eerst zien, dan geloven’. De organisatie, die in april nog de CBR-locatie in Enschede liet afschermen tegen de oud-rijschoolhouder, noemt het voor dit moment goed nieuws: “Voor collega’s, de examenkandidaten en ook voor Kamps zelf.”

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.