Ook Indebuurt Enschede en Amsterdam gaan op zoek naar leukste rijinstructeur van de regio
zoektocht

Ook Enschede en Amsterdam gaan op zoek naar leukste rijinstructeur van de regio

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Na de aankondiging dat nieuwsplatform Indebuurt op zoek gaat naar de leukste rijinstructeur van Deventer, zijn nu ook Enschede en Amsterdam aan de beurt. Iedereen kan een favoriete instructeur opgeven en hem of haar zo kans laten maken op deze titel en de eeuwige roem. 

“Waar de een er vol gas – in figuurlijke zin – doorheen fietst, ploetert de ander les na les voor dat felbegeerde rijbewijs. Eén ding is zeker: een rijinstructeur is van grote invloed tijdens de autorijlessen”, schrijft Indebuurt. Het nieuwsplatform roept vrienden, familie, collega’s, oud-leerlingen en andere enthousiastelingen op hun favoriete rijinstructeur op te geven.

Welke stad volgt?

Lees ook:

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van RijschoolPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in.

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ook Enschede en Amsterdam gaan op zoek naar leukste rijinstructeur van de regio | RijschoolPro
Ook Indebuurt Enschede en Amsterdam gaan op zoek naar leukste rijinstructeur van de regio
zoektocht

Ook Enschede en Amsterdam gaan op zoek naar leukste rijinstructeur van de regio

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Na de aankondiging dat nieuwsplatform Indebuurt op zoek gaat naar de leukste rijinstructeur van Deventer, zijn nu ook Enschede en Amsterdam aan de beurt. Iedereen kan een favoriete instructeur opgeven en hem of haar zo kans laten maken op deze titel en de eeuwige roem. 

“Waar de een er vol gas – in figuurlijke zin – doorheen fietst, ploetert de ander les na les voor dat felbegeerde rijbewijs. Eén ding is zeker: een rijinstructeur is van grote invloed tijdens de autorijlessen”, schrijft Indebuurt. Het nieuwsplatform roept vrienden, familie, collega’s, oud-leerlingen en andere enthousiastelingen op hun favoriete rijinstructeur op te geven.

Welke stad volgt?

Lees ook:

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van RijschoolPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in.

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.